Het moet de ultieme gaming muis zijn, de Naos 8200. Het van oorsprong Zweedse bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit producten, unieke design en innovatieve introducties voor pc gamers. Ze worden steeds bekender onder de PC gamers en de Naos moet gaan laten zien waarom.

De 8200 staat helemaal voor de 8200DPI laser sensor. Daarnaast heeft de muis een 32bit ARM processor welke zorgt voor een accurate en een snelle game ervaring. In looks een LED verlichting systeem die je naar je eigen smaak kunt aanpassen. De Service Quality Analyzer Tool meet de accuraatheid van de oppervlakte. Het gaat er hierbij om hoeveel % van de gegevens de muis leest (tracking). Zo kan je de beste ondergrond / muismat bepalen. Is je muismat niet goed genoeg, plaats dan een andere eronder. Wie weet is uw bureaublad accurater. Dit kun je nu zelf ‘meten’.

7 volledige programmeerbare toetsen Met de 7 volledige programmeerbare toetsen is het mogelijk om macro’s en muis commando’s in te stellen naar geheel eigen wensen om het gamen nog makkelijker te maken. Deze toetsen laten onmiddellijke, veelvoudige bevelen met een enkele aanslag toe. Volledige controle in de palm van uw handen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.