Eerder lieten wij jullie al weten dat mode ontwerper Jacob Kok winnaar van project Catwalk de samenwerking was aangegaan met De Sims 3 van EA Games. Inmiddels is bekend wanneer de collectie te zien is tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Tijdens de openingsavond op 23 januari van de 18e Amsterdam Fashion Week zal Jacob Kok zijn Sims 3 collectie laten zien. De collectie heeft de naam PARADIJS. Jacob Kok vervolgd op deze manier zijn onderzoek naar betekenis van mode in de virtuele wereld.

wrote
‘We bevinden ons een groot gedeelte van de dag in een virtueel domein. Ik ben geïnteresseerd in de manier waarop we onszelf online- via onze alter ego’s presenteren. Ik vind het enorm spannend om samen met De Sims een balans te vinden tussen een fysieke en virtuele collectie.

laat Kok weten. Pien Ooms Sr Product Manager EA Nederland laat het volgende nog weten:

wrote
“Sims spelers zijn zeer geïnteresseerd in mode items en accessoires voor in hun game. Diverse sterke merken en celebs als Katy Perry hebben al eerder met De Sims samengewerkt, maar deze samenwerking met een specifieke mode ontwerper is in Nederland voor het eerst.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.