Onder het mom van ‘we willen spelers de vrijheid geven om zelf te bepalen hoe en wanneer ze Star Wars: The Old Republic spelen’, laat Matthew Bromberg, general manager van BioWare Austin weten en dus is de game vanaf vandaag ook gratis te spelen.
Vandaag is er een game update (1.5) geweest en deze voegt onder andere nieuwe gebieden en een nieuw personage toe aan Star Wars: The Old Republic. Er zijn verschillende verhaallijnen te volgen van acht iconische Star-Wars-klassen, een Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter of Imperial Agent, en je kan levelen tot en met 50.

  • Bereid je voor op een avontuur boordevol actie en krijg de controle over HK-51, een van de meest dodelijke moordenaars van het heelal. Onder het ijsoppervlak van Belsavis ligt een stuurloos schip. Ben jij dapper genoeg om het wrak te doorzoeken? Ga op een missie die je een nieuwe maar toch bekende bondgenoot kan opleveren: de meedogenloze Assassin Droid, HK-51.
  • Verken Section X, een tot nu onbekend gebied op de gevangeniswereld Belsavis. De bedienden van de Dread Masters zijn op zoek naar een krachtig en eeuwenoud wapen. Vlieg naar Section X en neem het doelwit van hun zoektocht in beslag. Je zult rijkelijk worden beloond.
  • Reis af naar Denova en doe mee aan Operation: Explosive Conflict – nu met het speltype Nightmare! Teams die het in dit nieuwe speltype tegen elkaar opnemen, kunnen de laatste onderdelen van de Dread Guard-uitrusting verdienen. Ze maken ook kans op een geheel nieuw voertuig, wat zeker voor jaloerse blikken zal zorgen!

Je kan je via de Free-to-Play website http://www.StarWarsTheOldRepublic.com/FREE aanmelden of via jouw Origin account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.