Denda Games komt met een Denda Games Club Card die de houder recht geeft op een korting van 40% op de meer dan 700 titels uit het assortiment van de Denda Games.
Denda Games komt met een abonnementsservice van 3, 6 of 12 maanden en deze stopt automatisch. Je krijgt een flinke korting en ook nog eens elke maand een Credit waarmee je weer nieuwe spellen kan downloaden.

Er zijn 3 verschillende varianten van de Denda Games Club Card, de klant kan kiezen tussen een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Na aanschaf van de Denda Games Club Card heeft de houder van deze Club Card recht op een vaste korting van 40% op alle spellen die online zijn aan te schaffen op de downloadportal van Denda Games. Naast de vaste korting op alle spellen ontvangt de Club Card houder iedere maand een Credit, deze Credit geeft recht op 1 gratis spel naar keuze uit de online portfolio van Denda Games. Uniek aan dit abonnement is dat alle spellen eigendom blijven van de Club Card houder, ook wanneer het abonnement wordt opgezegd. De Denda Games Club Card wordt niet automatisch verlengd zoals dat bij veel andere spelletjes-websites het geval is. Bij Denda Games bepaalt de klant zelf of deze het abonnement wil verlengen of niet. Denda Games biedt daarnaast voor al haar leden gratis helpdeskondersteuning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.