2K Games en Firaxis Games melden met trots dat XCOM: Enemy Unknown nu beschikbaar is voor PC, Xbox 360 en de Playstation 3. De eerste XCOM game verscheen al in 1993 en staat nog steeds bekend als één van de beste PC games aller tijden.
Sarah Anderson senior vice president van 2K Marketing:

“XCOM: Enemy Unknown brengt de XCOM franchise weer tot leven door trouw te blijven aan de fans die helemaal weg waren van het origineel. Terwijl de ontwikkeling en de groei van de ervaring aantrekkelijk is voor alle gamers. De combinatie van intense actie en strategie in XCOM: Enemy Unknown zorgt voor een geheel andere ervaring in tegenstelling tot andere games, een ervaring die geen één gamer wil missen.”

Steve Martin Directeur van Firaxis Games:

“Het maken van buitengewone strategie games is altijd het erfgoed van Firaxis Games geweest, toen we de kans kregen om één van de beste strategie games te herstarten, hebben we die gelijk gegrepen. We zijn enthousiaste fans van het origineel en geloven dat we iets bijzonders hebben gemaakt van XCOM: Enemy Unknown. Uit een eerste terugkoppeling van spelers blijkt dat zij het net zo goed vinden als wijzelf, wat natuurlijk geweldig is om te horen.”

Mensen die beschikken over Xbox live of PlayStation Network kunnen nu gratis de DEMO proberen. Op de PC is de DEMO te downloaden via STEAM. In de DEMO word je meegenomen in twee levels van de games single player campaign. Ook zul je de XCOM basis ontdekken in de DEMO. Hier worden soldaten getrained en vind onderzoek plaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.