Logitech komt met een nieuwe aanvulling op de G-serie-lijn van gaming-producten genaamd de Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard. Het toetsenbord is getest en aangepast om de wensen van gamers tegemoet te komen en zorgt voor minimale afleiding, snelle respons en volledige controle tijdens het gamen.

Mark Starrett, senior global product manager bij Logitech:

“Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van de gamer te voldoen. We hebben dit toetsenbord getest met professionele gamers, partners, uitgevers en de alledaagse gamer zoals jij en ik, om ervoor te zorgen dat we een mechanisch gaming-toetsenbord zullen leveren dat ieders verwachtingen overtreft.”

Snelle commando-invoerDankzij de mechanische toetsen van het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is er een snelle gaming-grade responsiviteit mogelijk. Met een reactiesterkte van 45g, een afstand van 4 mm zijn de toetsen geoptimaliseerd voor het snel invoeren van commando’s. De ‘non-clicking’-toetsen hebben een ingebouwde dempingring, die het geluid van de toetsaanslagen vermindert zonder de responsiviteit te beïnvloeden. De toetsen zijn uitgebreid getest en gaan zo’n vijftig miljoen toetsaanslagen mee.LED-verlichtingHet volledige toetsenbord is verlicht door middel van wit LED-licht. Het licht kan worden aangepast op basis van vier helderheidniveau’s. Ook kun je de LED verlichting volledig uitschakelen. Voor een betere zichtbaarheid van de ‘WASD’ en de pijltoetsen kan de helderheid van deze toetsen afzonderlijk van de rest van het toetsenbord worden aangepast.Compatibel met WindowsDankzij de geüpdate Logitech Gaming Software kun je complexe macro’s of Lua gaming scripts aan de G-toetsen toekennen tot 18 individuele functies per game. Dit kun je vooraf of tijdens het gamen doen. Alle 110 toetsen beschikken over anti-ghosting en 26-key rollover om complexe toetscommando’s met precisie uit te voeren. Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is compatibel met Microsoft Windows 8, Windows 7 en Windows Vista.Prijzen en beschikbaarheidHet Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is naar verwachting vanaf begin december 2012 beschikbaar, voor 149,99 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.