Begin oktober gaat de Multiplayer-bèta van Medal of Honor: Warfighter van start. Zodra er drie miljoen bèta-downloads van de game zijn word de Linkin Park-video van “CASTLE OF GLASS” ontgrendelt.
In het vernieuwde multiplayer-ontwerp nemen de beste soldaten uit tien verschillende landen het tegen elkaar op. Je hebt de keuze uit 12 verschillende Tier-1 eenheden. Speel online als elite soldaat van Special Forces als de Britse SAS, Duitse KSK, de Spetsnaz Alfa Group uit Rusland, de UDT uit Korea of met de Amerikaanse Navy SEALs. Fans die meestrijden kunnen samen de video van Linkin Park van het nummer “CASTLE OF GLASS” ontgrendelen. EA zal de video vijf dagen na de release van de bèta uitbrengen, maar met 3 miljoen downloads van de bèta of meer kan dit worden versnelt. De video bevat een unieke mix van live actiemateriaal met opnamen uit de gameplay van Medal of Honor Warfighter. Als je de bèta downloadt, ontvang je ook 60 minuten XP-verdubbeling als de volledige game wordt gelanceerd.


De bèta van Medal of Honor Warfighter heeft een compleet nieuwe multiplayer-speltype HotSpot. Hierin kunnen spelers willekeurig geselecteerde locaties aanvallen en verdedigen op de kaart Sarajevo Stadium in Bosnië. De operaties zijn geïnspireerd op echte gebeurtenissen. Teams van twee spelers moeten het unieke coöp-systeem Fireteam aanwenden voor een competitief voordeel op het slagveld. De multiplayer-bèta van Medal of Honor Warfighter zal in oktober beperkte tijd beschikbaar zijn en wordt exclusief uitgebracht voor Xbox 360.Als je de Medal of Honor Warfighter Limited Edition reserveert voordat de game op 25 oktober wordt uitgebracht, ontvang je gratis het map pack Medal of Honor Warfighter The Hunt. Medal of Honor is in Europa vanaf 25 oktober 2012 verkrijgbaar voor het Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.