Er komen geen landelijke kwalificaties voor het Electronics Sports World Cup (ESWC) Female Counter-Strike: Global Offensive toernooi, behalve voor de Franse teams dan. Aanmelden kan vanaf heden voor de Female teams en deze loopt tot 18 september. Waar moet een team aan voldoen?
Zoals je al had kunnen lezen zijn er bepaalde voorwaarden gesteld over de nationaliteit van de deelnemende teams van drie of meer spelers. Elk Female CS:GO team kan zich aanmelden, uit de inzendingen worden maar zeven teams geselecteerd die daadwerkelijk aan het toernooi mee mogen doen.Er zal worden gelet op de aanmelding, de spelers en de behaalde resultaten van het team. Hoe goed je de afgelopen tijd hebt gepresteerd tijdens (online) toernooien. Als jouw team naar de ESWC mag hoef je geen deelname geld te betalen, maar wel moet je (zelf of met hulp van sponsoren) zorgen voor de reis en verblijfskosten. In het verleden was het zo, dat als een team de kosten voor de reis niet voor elkaar kon krijgen de eerstvolgende in de wachtrij aan de beurt was en dit team dan deel mocht nemen, mits zij deze kosten wel voor elkaar konden krijgen.Er zijn in totaal dus acht plaatsen. Voor de Franse teams is er wel een voorronde die zij moeten spelen op 1 oktober tijdens de Paris Games Week. Hier worden vier Franse teams voor geselecteerd. Of dit om dezelfde voorwaarden gaat als de andere landen is niet bekend.

Aanmelden doe je via dit formulier. Ongetwijfeld zal het team n!faculty – Just Girls, waarin de Nederlandse gamester Melania ‘Gina’ Mylioti speelt, een poging wagen om naar Parijs te mogen reizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.