Danger Close Games en EA zijn een samenwerking aangegaan met Linkin Park. De rockband leent hun nieuwste nummer ‘Castle of glass’ uit aan de game. Mike Shinoda, co-producent en zanger van de band schreef ook de game-muziek.
Castle of Glass is ook terug te vinden op hun nieuwste cd, ‘Living Things’. Het nummer gaat over het leven van een soldaat en past bij de indrukwekkende thema’s en authentieke actie in de game. De videoclip, die in oktober uitkomt, gaat in op de vele offers die de soldaten en hun families moeten brengen. Greg Goodrich, uitvoerend producent van Medal of Honor:

“Linkin Park heeft veel respect voor militairen en de band is bovendien erg populair onder militairen. Het voelt heel natuurlijk om met hen samen te werken aan de soundtrack van Medal of Honor Warfighter en de muziekvideo van CASTLE OF GLASS. We hebben dezelfde waarden en hebben diep respect voor al deze helden uit allerlei verschillende landen, die namens ons vechten in wereldwijde conflicten. En laten we hun families niet vergeten.”

Mike Shinoda:

“De betrokkenheid van Linkin Park bij de comeback van Medal of Honor in 2010 was voor ons een ontzettend positieve ervaring. Natuurlijk grepen we de kans met beide handen om deze creatieve samenwerking verder te ontwikkelen.”

Medal of Honor: Warfighter verschijnt 25 oktober op de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.