Naast Anno Online zal ook Might & Magic: Heroes Online gaan verschijnen. De strategische RPG game zal ook aan de free-to-play serie toegevoegd gaan worden van Ubisoft.

Stephanie Perotti, Worldwide Director voor Online Games bij Ubisoft wrote
“De free-to-play markt groeit snel dankzij de steeds betere kwaliteit en flexibiliteit van deze nieuwe manier van gamen. Ubisoft neemt de kwaliteit van core games en combineert die met de voordelen van online gaming om free-to-play titels te ontwikkelen die boven de rest uitsteken en spelers te belonen die reeds bekend zijn met onze populaire game franchises.”

Informatie over Might & Magic: Heroes Online:De sterk verkochte Might & Magic franchise voegt twee nieuwe episodes toe aan de saga. Might & Magic Heroes is een nieuwe free-to-play, browser-based MMO role-playing game die trouw blijft aan de authentieke Heroes gameplay formule. Spelers kunnen hun Heroes aanpassen naar wens om een hele reeks uitdagingen aan te gaan en uiteindelijk te heersen op het slagveld. Gaandeweg worden een heleboel mooie fantasie omgevingen, allen gevestigd in Ashan,de Might & Magic Heroes wereld, beschikbaar om te ontdekken. Steden dienen als rekruteringsbasis voor je leger, economie, of verschillende functies tesamen. En aangezien geen Hero krachtiger is dan een leger en geen vijand onverslaanbaar is, kunnen spelers de krachten bundelen met vrienden om het ideale leger te bouwen voor epische coöp gevechten. Website: mm-heroesonline.com. Might & Magic Heroes Online zal in het voorjaar van 2013 gelanceerd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.