Als jij jezelf af mocht vragen of een voetbal game als FIFA nog uitgebreider zou kunnen, dan is dat antwoord, ja! Met een nieuwe Club-Wedstrijddag optie haal je de drama uit het echte voetbal naar FIFA13 en krijg je te maken met blessures, schorsingen, slechte vorm en roddels in de pers.

“David Rutter, uitvoerend producent van FIFA 13 wrote
“Dit is een grote technologische innovatie waardoor elke wedstrijd naadloos aansluit op het voetbalnieuws op de sportpagina’s van kranten overal ter wereld. In de sportwereld is niets belangrijker dan de dag van de wedstrijd. Alle emoties, de passie en het drama van de sport komen samen voor spelers, kenners, managers en supporters. We gaan die sfeer vangen en in de game integreren.”
wrote
Via EA SPORTS Football Club-wedstrijddag kun je als fan de vinger aan de pols houden van het voetbal en je favoriete club. Via echte speelschema’s en komende krakers van je favoriete clubs in de beste competities kun je meespelen in het ritme van het echte seizoen. De vorm van de spelers – uitgebreid in beeld in de teammanagementschermen – verandert regelmatig. De statistieken van spelers in vorm of spelers die zoeken naar hun vorm, veranderen dus in de loop van het seizoen op basis van hun prestaties in het echte voetbal. En in Wedstrijden van de week zie je de belangrijkste wedstrijden die overal ter wereld worden gespeeld.

EA SPORTS Football Club-wedstrijddag zal beschikbaar zijn voor het PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De functie wordt opgenomen in de FIFA 13-demo die overal ter wereld op 11 september wordt uitgebracht voor alle drie de platforms. Vanaf 28 september zal de game daadwerkelijk beschikbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.