In 2013 kunnen PC gamers Command & Conquer met Frostbite 2-engine gaan spelen, voor noppes! Command & Conquer Generals 2 is omgevormd tot een nieuw digitaal platform voor de legendarische strategiefranchise.
Dankzij de mix van complexe, strategische gameplay en spannende, snelle actie zal Command & Conquer volgens EA een authentieke en moderne RTS-ervaring brengen waar niet alleen de bestaande fans maar ook nieuwe fans geboeid door kunnen raken. Het Generals-universum is de eerste van een hele serie gratis aanbiedingen die EA voor Command & Conquer wil aanbieden.Jon Van Caneghem, vice-president en general manager bij EA:

“We vinden het fantastisch dat Command & Conquer wordt omgevormd tot deze bijzondere online ervaring. Deze franchise biedt al bijna twintig jaar producten die je kunt kopen. Nu creëren we ook een plek waar fans toegang hebben tot het hele Command & Conquer-universum, te beginnen met Generals en gevolgd door Red Alert, Tiberium en meer. Dankzij de Frostbite 2-engine kunnen we de topkwaliteit bieden die onze klanten verwachten, zonder in te leveren op de RTS-gameplay die ze kennen en waarvan ze houden. En dat allemaal online en gratis.”

Er woedt een totale oorlog in Command & Conquer. Spelers staan aan het hoofd van meerdere facties, vechten om grondstoffen, bouwen bases en voeren enorme legers tanks, soldaten en gevechtsvliegtuigen aan. Met ongelooflijk gedetailleerde eenheden, volledig vernietigbare omgevingen, een dynamisch fysica-systeem en spectaculaire visuele effecten herdefinieert Command & Conquer wat gamers mogen verwachten van een strategiegame. Command & Conquer zal zich blijven ontwikkelen op basis van de feedback die de community geeft en een groeiende hoeveelheid content bieden. – EABenieuwd? Je kunt je nu hier aanmelden voor de besloten bètatest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.