Ubisoft heeft tijdens Gamescom laten weten dat een aantal titels uit hun collectie als free-to-play aangeboden worden. De eerste is Anno Online. Zoals de naam al doet vermoeden kan je straks Anno via je webbrowser of simpele client download spelen.

Stephanie Perotti, Worldwide Director voor Online Games bij Ubisoft wrote
“De free-to-play markt groeit snel dankzij de steeds betere kwaliteit en flexibiliteit van deze nieuwe manier van gamen. Ubisoft neemt de kwaliteit van core games en combineert die met de voordelen van online gaming om free-to-play titels te ontwikkelen die boven de rest uitsteken en spelers te belonen die reeds bekend zijn met onze populaire game franchises.”

Informatie over Anno Online:Deze free to play titel met gedetailleerde animaties en graphics komt voort uit de succesvolle Anno franchise. Fans kunnen in deze browser-based game aan de slag met strategische en simulatie gameplay waar de Anno serie om bekend staat. Spelers kunnen grote middeleeuwse steden bouwen en ontwikkelen met behulp van het gedetailleerd economisch systeem waar menig Anno-fan van kan genieten. Door in te spelen op de wensen van het volk kunnen spelers nieuwe gebouwen vrijspelen en veeleisende inwoners trotseren. Uiteindelijk moeten ze bijkomende eilanden ontdekken, eigen maken en deze met elkaar verbinden via allerlei handelsroutes. Voor de eerste keer in de Anno serie krijgen spelers de kans om deel uit te maken van een gigantisch rijk en de krachten te bundelen in krachtige gildes, om zo gemeenschappelijke doelen te bereiken en serverbrede ontdekkingstochten te maken. Website: anno-online.comAnno Online zal in het najaar van 2012 beschikbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.