Zonder onze toegewijde redactieleden zou Female-Gamers niet zijn wat het nu is. Je ziet af en toe wat namen voorbij komen en kan de snoetjes bewonderen op onze redactie pagina, maar wie zijn deze meiden eigenlijk? Verzamel ze allemaal!!
Bio:
Naam: Mirjam de Bruijn
Leeftijd: 27
Woonplaats: Delft
Bij Female-gamers sinds: 2011

Personal:
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als Doktersassistente bij een huisarts. Ik werk nu al 6 jaar bij dezelfde dokter, en doe het werk met heel veel plezier. Leuke patiënten en de dokter (mijn baas dus) is ook een heel aardige man. Ik haal heel veel voldoening en plezier uit mijn werk!

Wat wil je worden als je later groot bent?
Mama!! Ik heb nog geen kinderen. Het werk wat ik doe wil ik eigenlijk altijd wel blijven doen. En ik heb eigenlijk nooit een andere wens/droom gehad, dan het simpele, huisje boompje beestje. Gelukkig zijn met man en kind(eren)…. Saai? Misschien… maar wel mijn ultieme levensdoel….

Andere hobby’s naast gamen?
Geocachen! Erg leuke hobby, ik heb er eerder eens een artikel over geschreven. Verder hou ik van legpuzzels maken. Dit doe ik samen met mijn vriend, hij vindt het ook erg leuk. (We lijken wel een stel ouwe zakken… haha) Verder hou ik echt heel erg van de zon! Als iedereen klaagt dat het te warm is, mag het van mij nog een paar graden warmer! Hoe heter hoe beter, zeg ik dan maar altijd, haha. Ik kan dan ook heerlijk ervan genieten met vrienden een heerlijk lekker wijntje te drinken op het terras (uiteraard wel in de zon hé!)

Verliefd, verloofd of getrouwd?
Verliefd! We zijn op het moment druk bezig met het zoeken en kopen van een huis, wat heel erg spannend is allemaal, maar we hebben er erg veel zin in.

Kids?
Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, nog geen kids! Maar wil ze dus wel heel graag in de toekomst!

Gamed je partner ook?
Niet echt, hij vind af en toe een puzzel spelletje (zoals Professor Layton of iets dergelijks) of een adventure wel leuk, maar hij gamed eigenlijk nauwelijks!

Hoe heb je elkaar leren kennen?
Je hoorde het vroeger nooit, en werd je er raar op aangekeken, tegenwoordig hoor je het steeds vaker, en is het alles behalve raar: Via internet!

Huisdiertjes?
Yups, ik heb drie katten! Ze zijn alle drie van 2006. Een zwarte kat, genaamd Droppie en twee Bengalen, wat ook nog eens volle broers zijn maar van een nestje later: Chester en Nero.

Gaming:
Hoe gestart met gamen?
Toen ik klein was al! Ik speelde veel op de Atari en Amiga die van mijn moeder waren geweest. Ik kan me ook heel goed herinneren dat ik vroeger vaak met mijn moeder samen speelde. Spellen als Zelda op de SNES, mijn moeder speelde en ik keek en dacht mee bij het oplossen van puzzels. Of ik speelde maar als ik bij bazen aankwam moest mijn moeder dat doen, want die vond ik altijd een beetje eng.

Welke consoles heb je in huis?
Atari, Amiga (van mijn moeder meegekregen) Xbox, NES, SNES, Nintendo Wii, GameBoy, Nintendo DSi en PC.

Wat is je favo console/handheld?
Nintendo Wii.

Favoriete game ever!
Moeilijk! Maar ik ga denk ik toch voor….. The 7th Guest! Dat is een hele oude!! Ik vraag me af wie het allemaal kent!

Welke game zit je op te wachten?
GuildWars 2!

Welke console(s) ga je nog aan je collectie toevoegen?
Misschien nog een Playstation, maar daar twijfel ik nog over!

Female-Gamers:
Wat vind je van het Female-Gamers concept?
Uiteraard heel erg leuk!!

Favoriete nieuwscategorie?
Hmmm, eigenlijk alles! Ik lees veel en houd alles bij. Ik vind het ook altijd erg leuk met nieuwtjes te komen. Weet vaak snel (vaak zelfs als eerste) onder gamende vrienden nieuwtjes te vertellen, dankzij Female-Gamers en dat vind ik toch altijd wel erg leuk!

Wat is het leukste mbt Female-Gamers?
Eigenlijk ook heel veel! Zoals ik hierboven al vertelde, is het leuk om goed op de hoogte te zijn van verschillende nieuwtjes! Ook vind ik het altijd erg leuk om een game te mogen reviewen/testen!

Moet er nog iets aan toegevoegd worden?
Misschien! Beetje gek antwoord, dat weet ik. Maar heb soms wel eens ideetjes, sommige heb ik al voordat ik ze überhaupt voorgesteld heb van de kaart geveegd. Waarom? Het moet natuurlijk wel mogelijk/haalbaar zijn en sinds ik een beetje achter de schermen weet hoe dingen te werk gaan, weet ik dat sommige ideeën van mij gewoon niet haalbaar waren (wist ik stiekem al, want het was erg ver gezocht, haha!) Misschien wat kleine toevoegingen hier en daar, maar als iemand, ook al zit diegene niet in de crew, een idee heeft, zal daar altijd over gepraat worden en wie weet wordt het ook uitgevoerd! Dus, zelfs al zou er iets toegevoegd moeten worden, is dat wie weet wel mogelijk..

Hoe zie jij Female-Gamers over 5 jaar? Heel stiekem: Nog uitgebreider en groter! Zou wel heel erg leuk zijn hè?

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.