Ubisoft heeft vandaag tijdens de E3 in Los Angeles Just Dance 4 aangekondigd. De game is vanaf 4 oktober beschikbaar voor Nintendo Wii, Xbox 360 Kinect en voor voor PlayStation 3 Move. Daarnaast is de game ook direct beschikbaar tijdens de release van de Wii U.
De Just Dance franchise heeft wereldwijd al meer dan 29 miljoen exemplaren verkocht. Just Dance 3, het vorige deel uit de franchise, heeft meer dan negen miljoen exemplaren verkocht in de afgelopen acht maanden. Just Dance Wii heeft in Korea en Japan meer dan 600.000 exemplaren verkocht, waarmee Just Dance één van de weinige series is die zowel in het Oosten als in het Westen succes heeft geboekt. Geoffroy Sardin, chief EMEA sales en marketing officer bij Ubisoft:

”Just Dance blijft dé game voor consumenten die op zoek zijn naar games met geweldige muziek en leuke danspasjes. Dit jaar brengt Just Dance 4 weer gezelligheid en plezier naar families en vrienden. Het feest is groter dan ooit dankzij een geweldige tracklist, meer interactieve spelmogelijkheden en de uitgebreide ‘Just Sweat’ optie.”

Just Dance 4 bevat meer dan 40 nieuwe tracks. Van succesvolle popnummers tot klassieke dansnummers. Met uiteenlopende genres als Pop, Hip-Hop, Rock, R&B, Country of Funk is er voor ieder wat wils. Bevestigde tracks voor Just Dance 4 zijn:Call Me Maybe – Carly Rae JepsenDisturbia – RihannaGood Feeling – Flo RidaManeater – Nelly FurtadoMoves Like Jagger – Maroon 5 ft. Christina AguileraNever Gonna Give You Up – Rick AstleyRock Lobster– The B-52’sSo What – P!nkSuper Bass – Nicki MinajYou’re The First, The Last, My Everything – Barry WhiteWhat Makes You Beautiful – One DirectionWild Wild West – Will Smith Just Dance 4 bevat ook een reeks nieuwe opties en spelmodi zoals:– Battle Mode: In deze nieuwe modus nemen spelers het tegen elkaar op in een zes rondes durende dansbattle. Tijdens de battle veranderen de choreografie en muziek afhankelijk van de speler die wint of verliest.- Afwisselende Choreografieën: Spelers krijgen de kans om alternatieve choreografieën vrij te spelen tijdens hun favoriete tracks. Kies een stijl die past bij je stemming.- Uitgebreide ‘Just Sweat’ modus: De populaire ‘Just Sweat’ modus krijgt een grote uitbreiding met nieuwe workout-sessies, persoonlijke programma’s en een calorieënteller. Met ‘Just Sweat’ blijven spelers fit terwijl ze plezier hebben. – Exclusieve Wii U opties: De Wii U versie introduceert voor het eerst de mogelijkheid om met vijf vrienden de ‘Puppet Master’ modus te spelen. In deze modus is de speler met de Wii U controller verantwoordelijk voor de dansroutines. Daarnaast heeft de speler met de Wii U controller de mogelijkheid om choreografieën te creëren en te kiezen uit de speellijsten. Ook is de Wii U controller in staat om foto’s en video’s te maken de mooiste dansmomenten en deze te delen via het internet. Een compleet nieuwe manier om Just Dance te ervaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.