CM Storm, het gaming merk van Cooler Master lanceert vandaag een nieuwe computer behuizing genaamd de CM Storm Stryker. De Stryker werd eerder al geshowed op CeBIT. Wie van strakke lijnen en het witste wit houdt vind dit vast wel wat!
De full tower behuizing heeft een handige hendel waardoor je de behuizing makkelijk kunt tillen en meenemen. De Stryker heeft een zijpaneel met raam, volledig met stoffilters, een fan controller, externe SSD hot swap en twee modulaire harde schijf kooien.


Het voor paneel bevat een fan control zodat je de keuze hebt in meer stilte of juist meer koeling, het biedt de mogelijkheid om de case LEDs aan te passen en ook zijn er USB 2.0, 3.0 en audio connectie poorten aanwezig. Daarnaast heeft de Stryker een 2.5’’ HDD/SDD X-dock zodat extra harde schijven zeer makkelijk en snel toe te voegen zijn.

De Stryker bevat twee modulaire HDD cages, deze kunnen 4 HDD’s behuizen en een 120mm fan voor extra koeling. De fans kunnen geroteerd worden, voor naar achter, links naar rechts of compleet weggehaald worden. De behuizing biedt ruimte voor meerdere waterkoeling radiators en geeft de mogelijkheid om een verticale radiator te plaatsen na verwijdering van de panelen en hard disk cages. De Stryker heeft 9 expension slots om ruimte te bieden aan meerdere GPU’s in SLI of Crossfire, ruimte voor tot wel 14 harde schijven en een moederbord tray die support heeft tot XL-ATX.

De Stryker heeft grote kabel management gaten en verschillende zones om de kabels samen te binden. Om bij te dragen aan het gemak zijn verschillende type hardware te installeren zonder hulpmiddelen via klikmechanismes of trays. Ook is er een extra vakje toegevoegd voor in de case waar persoonlijke bezittingen uit het zicht opgeborgen kunnen worden.De CM Storm Stryker zal beschikbaar zijn vanaf midden juli voor een adviesprijs van €159,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.