Sommige bedrijven springen handig in op de lancering van nieuwe games. Zo ook het Franse Absoloo. Absoloo is een winkel waar je ‘alles voor in de slaapkamer kunt krijgen’, ook wel sexshop. Het Franse bedrijf is een leuke stunt begonnen voor dames (en heren) die hun man (of vrouw) sinds de lancering van Diablo III niet meer gezien hebben in de slaapkamer.

“Your man has not left his computer since the release yesterday of Diablo III? Still a long time before you find yourself in his arms during a romantic evening … Your man would rather go in search of magical jewels, gloves sorcerers, and other heavy war clubs to get XP points rather than engaging in the research of your G-spot and gain sexual experience.”

Al die eenzame uren die vele mannen en vrouwen nu doormaken, omdat hun partner is verwikkeld in het spel Diablo III, (dat sinds 14 mei te koop is) en niet meer achter hun computer weg te slepen zijn. Absoloo komt met de oplossing! Iedereen die zich op de foto zet met het spel Diablo III, en naar Absoloo stuurt, ontvangt een voucher code voor de webshop van Absoloo. Daar kan de gelukkige man of vrouw een gratis vibrator claimen. Nu heeft de vrouw waarschijnlijk meer aan deze voucher dan de man, maar het idee is leuk. Er zijn al tientallen foto’s ingestuurd. En daaronder bevinden zich zeker ook wat mannen!
Bon idée, oui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.