In het verleden kwamen wij met een item genaamd ‘Casual Friday’. Elke vrijdag namen we dan een casual game onder de loep die we een aanrader vonden om te spelen. Wij willen dit graag laten terugkeren en zijn op zoek naar testers en schrijf(st)ers.
In samenwerking met Denda Games willen wij de Casual Friday nieuw leven inblazen. Heel veel dames (en heren) spelen naast verschillende hardcore games ook graag een casual game, maar door het overschot aan keuze willen wij hier graag in bemiddelen.

Waar zijn we naar op zoek?
Onze voorkeur gaat uit naar twee personen die het leuk vinden om de nieuwste games van Denda Games te ontvangen, te testen en hier (afwisselend van elkaar om de week) een stukje over willen schrijven voor onze Casual Friday. Het schrijven voor de website gaat op vrijwillige basis, maar de beloning hiervoor is dat je de games mag houden! Verder beheers je de Nederlandse taal, heb je minimale kennis van HTML (gemakkelijk te leren), je vindt het leuk om te gamen en bent lid van de website http://www.female-gamers.nl.

Wat wij jou bieden?
Je komt terecht in een team van gezellige, creatieve en hulpvaardige meiden. Het HTML gedeelte is in het begin even puzzelen, maar wij helpen je op alle fronten. Natuurlijk krijg je de games opgestuurd die Denda Games aan te bieden heeft en schrijft elke week (je krijgt een deadline) een stukje voor ons, die op vrijdag gepubliceerd zal gaan worden.

Interesse gewekt?
Aarzel dan niet en onderneem de volgende stappen en wie weet ontvang jij binnenkort je portie casual games en de mogelijkheid jouw schrijven te delen met onze lezers. Wij ontvangen graag een email op het volgende adres: vacature@female-gamers.nll met daarin de volgende gegevens;Stel jezelf aan ons voor, wat doe je in het dagelijks leven, wat is je naam, leeftijd en woonplaats. Wat is je (nick)naam hier op de female-gamers.nl website. Wat is je favoriete casual game genre is. Of je ervaring hebt met schrijven en een proefstukje! Via de website van Denda Games kan je gratis een uur lang een game proberen, of wellicht heb je een favoriet exemplaar thuis liggen waar je een proefstukje over wilt schrijven. Voor vragen kan je natuurlijk ook altijd even een mailtje sturen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.