Vanaf 3 april zijn Devil May Cry, Devil May Cry 2 en Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition samen in 1 box verkrijgbaar, remastered in high definition en inclusief vele extra’s.
De Devil May Cry HD Collection bevat alle award-winnende gameplay en stijl in geremasterde HD graphics, zit vol met extra’s en bevat Trophies en Achievements om te verdienen.
Dante de zoon van een menselijke moeder en een duivelse vader genaamd Sparda. Als half mens, half demoon dankt Dante zijn vaardigheden en krachten aan demonen uit de oudheid. Hij doet er alles aan om kwaadaardige krachten te bestrijden en de mensheid te redden van de ondergang.
· Verbeterde visuals – Fantastische, gotische actie volledig geremastered in HD, met verbeterde textures en widescreen ondersteuning.· Vele extra’s – De DEVIL MAY CRY HD COLLECTION bevat veel nieuwe content voor zowel de fans van het eerste uur als nieuwkomers.· Verdien Trophies en Achievements – Behaal nieuwe doelen en geniet van een extra drijfveer om de adembenemende actie van Devil May Cry nogmaals te beleven.Platform: Xbox 360 en Playstation 3Xbox 360: € 39,99PlayStation 3: € 39,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.