Praktisch elke dag komt er een nieuwe casual game op de markt. Denda brengt er in elk geval een hoop op ons pad die je even lekker tussendoor kan spelen. Ditmaal is er een vervolg op het zomerse Vacation Mogul, Ski Resort Mogul.

Een game die de afgelopen dagen zeer toepasselijk was toen ons land nog verstopt was onder de witte sneeuwlaag. Deze keer geen zomers oord, maar een winters oord waar je een tante moet helpen de zaken weer op orde te stellen.

Het principe is hetzelfde, alleen heeft alles net even een andere look, (zon zee strand vs. sneeuw en kou). En de rode draad in het spel, het verhaal, is ook anders. Daar waar in de voorgaande versie een oom was die een erfenis naliet en op vreemde wijze was overleden, heb je nu een tante die hulp nodig heeft.

Er moet een luxe oord gaan verschijnen en samen met nichtje Julia is het aan jou om dat even te regelen. Niet alleen moet alles mooi worden, ook winstgevend natuurlijk! Dus hutjes bouwen, hotels neerzetten, stijlvolle winkels en tip top restaurants. Je moet er wel rekening mee houden dat je genoeg geld binnenkrijgt om materiaal aan te schaffen en gebouwen neer te zetten. Ook handig is om erop te letten dat je zorgt dat er genoeg plek is voor alle gasten. Want lege gebouwen betekend geen inkomsten!

Er zijn zo’n 40 levels die je moet voltooien en punten verzamelen om de boel te kunnen upgraden tot een super de luxe resort! Tussendoor kan je Julia in de gaten houden op haar liefdesgebied, gaat ze voor de arrogante skileraar? Of toch voor de iets menselijke, suffe variant?

Extra zijn natuurlijk de verschillende achievements die je kan verdienen. Maar ook is er een extra element in het spel, die je over kan slaan als je zou willen. Namelijk een zoek-en-vind minispel. Deze komt zo af en toe voorbij en verbreekt dan net even weer je stress die je hebt om alle opdrachten binnen de tijd uit te moeten voeren.Je kan Ski Resort Mogul zelf een uur lang spelen via de Denda website en hem uiteindelijk aanschaffen voor 9,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.