De nieuwe actie RPG exclusief voor de Nintendo Wii is The Last Story en komt binnenkort uit in Europa. Het beloofd een waar avontuur te worden voor de Wii-bezitters met verschillende personages en de wereld van Lazulis Island!

Dit eiland is door een oorlog verscheurd en zit vol met huurlingen, magie en monsters. De jonge huurling Zael gaat met zijn vrienden naar het eiland. In de hoop op werk te vinden moet je wel voldoen aan de wensen van de graaf ‘Arganan’. Tijdens de eerste missie moeten ze een grot verkennen, daar ontdekt Zael een mysterieuze nieuwe kracht…

De rest van het verhaal moet je natuurlijk zelf volgen. Je komt in verschillende gebieden en krijgt ook verschillende gevechten voor je kiezen. om je hier doorheen te slaan ga je met verschillende vechttechnieken aan de slag en kan je in de online variant met maximaal zes spelers spelen.

Nog meer informatie als de speelbare karakters, de vijanden, de gebieden en het gevechtssysteem, is te vinden op de officiƫle website van The Last Story.

Naast de standaard editie (alleen de game), zal er ook een Gelimiteerde Editie verschijnen met een hoop extra’s. Zo ontvang je bij deze Editie natuurlijk het spel, een SteelBook opbergbox, de Premium Soundtrack CD en een boek met artwork dat The Last Story: The Illustrations heet. Vanaf 24 februari te verkrijgen, exclusief voor de Nintendo Wii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.