De helden van Marvel en Capcom gaan de strijd nogmaals aan. De game, die al verkrijgbaar is voor de PlayStation 3 en Xbox 360, komt in februari uit voor de PlayStation Vita met een aantal aanpassingen.
De Vita variant bevat 12 nieuwe, iconische karakters uit het Marvel en Capcom kamp. Daarnaast is er een verbeterd vechtsysteem, acht nieuwe stages en veel nieuwe modes. de details kan je hieronder vinden.

Belangrijkste kenmerken:Het ultieme rooster – 12 nieuwe legendes van Marvel en Capcom zijn toegevoegd aan het al indrukwekkende rooster. Ultimate Marvel vs Capcom 3 bevat in totaal 48 karakters (50 inclusief DLC).• Meer legendes – De game bevat de meest legendarische karakters uit het Marvel en Capcom universum. Inclusief Vergil uit de Devil May Cry serie van Capcom en Iron Fist uit de Marvel stal. Het nieuwe rooster bevat tevens Nemesis, Strider en Firebrand van Capcom en Doctor Strange, Ghost Rider en Hawkeye van Marvel.• Nieuwe balans –Ultimate Marvel vs Capcom 3 bevat uitgebalanceerde gameplay die voor veel diepte zorgt, voor zowel de nieuwkomers als voor de pro’s.• Verbeterde modes – Naast verschillende nieuwe en verbeterde modes is op verzoek van vele fans de online Spectator Mode toegevoegd.• Nieuwe stages – Vecht het uit in 8 gloednieuwe stages en geniet van verbeteringen en verrassingen in de bestaande omgevingen.• PlayStation Vita – Ultimate Marvel vs Capcom 3 voor de PlayStation Vita bevat een online en local multiplayer, touchscreen bediening, NEAR en alle opties van de PlayStation 3 versie van de game.Vanaf 22 februari verkrijgbaar voor de PlayStation Vita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.