Na vele zing games met top 40 nummers is een zing game met rock nummers zeker welkom. Nordic Games bracht de game We Sing Rock uit voor de Nintendo Wii. En ik? Ik heb mee mogen rocken!

We Sing kent meerdere titels. Eerder brachten ze al andere games naar de Nintendo Wii. Om de game te kunnen spelen heb je microfoons nodig met USB aansluiting. Deze kun je aanschaffen bij de game, online bestellen of bij de locale gameshops kopen. De game ziet er vrij gewoontjes uit. Je kunt de keuze maken uit alleen spelen en zorgen dat je de hoogste scores haalt of een duet zingen met een andere speler. Verder is er nog een Karaoke mode die je natuurlijk leuk kunt spelen tijdens een verjaardagsfeestje. Je kunt We Sing Rock namelijk met drie spelers spelen. Een andere leuk toegevoegde optie is de Blind Mode. Je hoort een nummer en je start met zingen maar dan houdt het nummer op en het is aan jou om het nummer af te zingen zonder al te veel fouten natuurlijk. Verder is er nog een mode waarbij je de microfoon moet doorgeven.

De game kent ook een soort zanglessen. Zing je nou echt zo vals als ik doe, dan is dit zeker handig om eens te doen. Helaas bevatten de zanglessen enkel wat tips hoe je jouw zangprestatie kan verbeteren. Grafisch vind ik de game wat tegenvallen. Gelukkig voor Nordic Games dat er weinig concurrerende games zijn. Want ik vind het menu en de wachtmomenten tussen de games er erg goedkoop uitzien. Maar dat laat de pret niet drukken!

Wat ik ook erg leuk vind aan deze game is de playlist. De game bevat namelijk echte rock klassiekers. Wat weer eens verfrissend is ten opzicht van alle games met top 40 nummers.

  • 30 Seconds to Mars – Kings and Queens4 Non Blondes – What’s UpAlice Cooper – PoisonBloc Party – The PrayerThe Cardigans – My Favourite GameColdplay – Violet HillCreedence Clearwater Revival – Proud MaryThe Darkness – I Believe in a Thing Called LoveDaughtry – What About Now[Def Leppard – Pour Some Sugar On MeElvis Presley – Suspicious Minds[Europe – The Final CountdownEvanescence – Bring Me to Life[Extreme – More Than WordsFaith No More – EpicFranz Ferdinand – Take Me OutFree – All Right Now[Garbage – I Think I’m ParanoidGossip – Standing in the Way of ControlHeart – AloneINXS – Never Tear Us ApartKasabian – UnderdogKT Tunstall – Suddenly I SeeLimp Bizkit – Rollin’Meredith Brooks – BitchMotörhead – Ace Of SpadesMy Chemical Romance – Welcome to the Black ParadeThe Offspring – Pretty Fly (For A White Guy)OK Go – Here It Goes AgainPanic! at the disco – Nine in the AfternoonParamore – IgnoranceThe Pretenders – Brass in PocketRobert Palmer – Addicted to LoveScorpions – Wind of Change[Sheryl Crow – All I Wanna DoSimple Minds – Don’t You (Forget About Me)Survivor – Eye of the TigerTina Turner – The BestWheatus – Teenage DirtbagWhitesnake – Here I Go Again ’87

Kortom een behoorlijk goedgevulde lijst met leuke meezing rock nummers. We Sing Rock is hierdoor weer uniek om je collectie mee aan te vullen en is zeker leuk om te spelen tijdens een feestje of een gezellig avondje met bezoek. Ondanks dat het er allemaal niet zo spectaculair uitziet. Gelukkig hebben ze in ieder geval de originele clips bij de nummers gehouden. Ook weer eens leuk om deze te zien!Gameplay: 7/10Fun: 7/10Levensduur: 6/10Graphics: 6/10 Originaliteit: 6/10Totaalscore volgens reviewer: 6,4

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en speelt ook erg graag World of Warcraft. Via deze MMORPG heeft ze man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.