Op dit moment zijn een aantal heren bezig met een Zelda Marathon. Ze proberen op deze manier geld bij elkaar te verzamelen voor de Nederlandse Hartstichting. Op dit moment staat de teller op €3.435,00. Via de website kun je doneren.

Zelda Marathon is een initiatief van een groep jonge gamers. Ze besloten met hun hobby iets te doen voor anderen. Het idee is afkomstig uit Amerika, hier werd in het verleden een marathon gehouden in Mario games. Zij wisten $110,000 dollar op te halen in 110 uur. De gamers hebben in het verleden zelf ervaring gehad in hun omgeving van mensen met hartproblemen en willen daarom hun schenking aan de Hartstichting doen. Wil je ook een donatie doen? Dat kan vanaf 5 euro via iDeal. Klik hier voor de website. Verder kun je de stream live volgen via de website. Wij wensen de heren veel succes en hopen dat ze een leuk bedrag bij elkaar krijgen voor dit goede doel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.