Artikel: Sinterklaas iPhone Apps

Om je extra voor te bereiden op Sinterklaas zijn er voor je iPhone verschillende applicaties te downloaden. De ene is voorzien van spelletjes, de andere is gericht op de Sinterklaas liedjes en dan heb je nog een die je helpt bij het maken van gedichten. Bekijk ze snel en wie weet zit er nog een handige app voor je tussen!
Sinterklaas
De applicatie biedt je een hoop Sinterklaas plezier. Zo is er een Piet die je helpt met rijmen, kan je gedichten automatisch genereren en mailen maar ook de teksten van alle Sinterklaas liedjes bekijken. Je verlanglijstje kan je erop maken en mailen en natuurlijk is de historie van Sinterklaas ook te vinden. * Deze app is gratis te downloaden in de App Store.

iSoundGrid Sinterklaas
Sinterklaas liedjes voor jong en oud zijn te vinden met deze Applicatie.* Deze app is gratis te downloaden in de App Store.

De Club van Sinterklaas
Voor de kids vanaf vier jaar is dit een vrolijke App met zes spelletjes en leerzame onderdelen. Met de Test Piet doe je een tel en letter spel, met Acrobaat Piet speel je memory, de Hulp Piet moet je helpen met de cadeautjes in de boot te gooien en de Hoge Hoogte Piet kan je hulp goed gebruiken op de daken. Met de Kleur Piet maak je de mooiste tekeningen en de Muziek Piet heeft een aantal leuke Sinterklaasliedjes voor je uitgekozen.* Je kan deze app downloaden voor €1,59 in de App Store.

Piet Pepernoot
Het principe van deze app is dat je zoveel mogelijk pepernoten en cadeautjes vangt om tot een highscore te komen. Begin je bij Makkelijk dan krijg je 10 levels die je kan halen. Voor elke level is er minimaal aantal punten vereist om hem te kunnen halen. Begin je bij Moeilijk dan start je met vijf levels die steeds moeilijker worden.* Deze app is te downloaden voor €0,79 in de App Store.

Sint Chef
Met deze app kan je de lekkerste lekkernijen maken voor pakjesavond! Allerlei Sinterklaas gerelateerde recepten zijn samengebracht in deze applicatie. In totaal zijn er 26 recepten en meer dan 150 foto’s die de stappen toelichten. De introductie van een recept is ingesproken en is dus ook handig voor kids die nog niet kunnen lezen. * Deze app is te downloaden voor €1,59 in de App Store.

PepernootLet jij op wat je eet? Dan kan deze applicatie wellicht een handigheidje voor je zijn. Deze app zal bijhouden hoeveel pepernoten je hebt gegeten en hoeveel calorieën je binnen hebt gekregen. Deze kan je daarna weer doorsturen naar je Twitter account.* De applicatie is gratis en te downloaden in de App Store.

Rijm Piet
Als je hulp nodig hebt met het maken van een Sinterklaas gedicht is deze digitale ‘Rijmpiet’ een erg handige gadget. Er zijn heel veel rijmregels waar je uit kan kiezen en meer dan een miljoen gedichten mee kan maken. Je start met het invoeren van de naam van de ontvanger en het geschenk en het rijmen kan van start gaan.* Deze applicatie is gratis te downloaden in de App Store.

En zo zijn er nog wel een aantal Sinterklaas applicaties voor de iPhone te downloaden in de App Store. Heb jij je iPhone al volgegooid met Sinterklaas Apps?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.