Zoals jullie kunnen zien is de Gamescom al een even bezig, maar morgen mag ik afreizen naar het mooie Duitsland om met mijn eigen ogen te ervaren wat de grootste Europese gamebeurs inhoud.

Ieder jaar hoor je wel iets over de grote beurzen, dus dit jaar moest ik er ook bij zijn. Via Female-Gamers kon ik perskaarten krijgen en die heb ik dan ook meteen aangevraagd. En ja wel een paar dagen later lag er een envelop in mijn brievenbus met daarin mijn perskaart.In de planning stond dat ik er woensdag al naar toe zou gaan zodat ik lekker alle persconferenties mee zou maken en exclusief veel games zou kunnen spelen achter de gesloten deuren. Helaas verliep het allemaal iets anders. Begin deze week ben ik namelijk begonnen met mijn nieuwe baan bij een game zaak als verkoper. Hoe erg hun het ook supporten om meer kennis te krijgen over games vond ik het een beetje asociaal om direct de eerste week vrij te vragen. Dus vandaar dat ik nog steeds in het kleine kikkerlandje Nederland zit.

Door alle ervaringen van mijn vakantie en mijn nieuwe baan heb ik me nog niet echt kunnen verheugen op de Gamescom. Iedereen rade het mij namelijk af om tijdens de bezoekersdagen te gaan. Er komen namelijk duizenden mensen op Gamescom af en dit betekend dat je goed vijf uur in de rij kan staan om bijvoorbeeld tien minuutjes Battlefield 3 te kunnen spelen. Vanaf nu heb ik besloten dat het mij niks meer uitmaakt. Ik ga lekker drie dagen naar Keulen en ik laat het gewoon allemaal op me afkomen. Ik ga niet uren in de rij staan voor games maar ik ga lekker rondlopen en alles in me opnemen zodat ik na het weekend er verslag over kan doen hier op de site. Natuurlijk hoop ik hier en daar nog even een controller vast te kunnen houden maar dat zou wel moeten lukken als je kijkt naar hoeveel uitgevers er op de Gamescom staan.Nu moeten er nog een paar dingen gedaan worden, alle adressen en routeplanners uit printen, mijn tas inpakken en zorgen dat mijn camera opgeladen is want ik ga duizenden foto’s voor jullie maken. Dames “IK HEB ZIN IN GAMESCOM”.Tot over drie dagen en wie weet zie ik een aantal van jullie nog op de beursvloer.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.