Omdat er de afgelopen 2 dagen wel 15 dames op de valreep zijn bijgekomen hier een klein stukje over deze nerd meiden. Je kunt op mijn domein het hele verhaal lezen en gelijk stemmen als de dame je bevalt. Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Ik ben Saskia en 26 jaar jong. Helaas momenteel een werkeloze nerd. Na mijn opleiding Media Vormgeving heb ik een jaar op diezelfde opleiding les gegeven aan de eerste jaars. Ik ging in 1 zomervakantie van leerling/ geslaagd naar Instructeur. Ik heb in dit jaar ontzettend veel geleerd. Over de opleiding de programma’s en over mezelf. Helaas na de verhuis verviel mijn functie. Nu dus al langere tijd inkomstenloos maar zeker niet werkeloos. Ik maak graag vele websites en onderhoud deze ook. Onder http://www.shivadesigning.nl maak ik alles. In mijn (nu) veel meer vrije tijd ben ik een Gamer. Ik speel al bijna 4 jaar World of Warcraft met mijn vriend. Schiet graag mensen af in Call Of Duty en vermaak me prima. Ook heb ik intussen vele leuke vrienden in de UK. Ik heet trouwens onder mijn gamers geen Saskia. Behalve dat vele mensen dat niet uitgesproken krijgen (internationaal) heet ik gewoon Bubblegum of Bubbles. En dat vind ik heerlijk. Net of je tegelijk nog iemand anders bent. Iemand met meer zelfvertrouwen en ander soort vrienden dan in real life.
Lees het volledige interview met Saskia hier.

Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Ik ben Patricia, 30 jaartjes, of voor de tweede keer 29, kan natuurlijk ook! Ik ben getrouwd, woon in Groningen en werk in een kledingzaak! Daarnaast ben ik hoofdredactrice van de website http://www.female-gamers.nl. Deze website beheer ik met Yvonne en een aantal leuke vrijwillige dames. Wij houden de laatste nieuwtjes in de gaten die je op de website kan vinden. Er worden games gereviewed, we houden gadgets in de gaten, gaan naar evenementen en van alles meer.Lees het volledige interview met Patricia hier.

Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Mijn naam is Hedwyg van Groenendaal en ik ben directeur/eigenaar van Via Milia, een kenniscentrum voor het web. Ik heb eind 1995 mijn studie Bouwkunde met afstudeerrichting Bouwinformatica afgerond aan de Technische Universiteit Eindhoven en ben eigenlijk altijd met computers bezig geweest. Tijdens mijn studie begon het internet bekend te worden, eerst via surfnet, gopher en nieuwsgroepen, later het www met de eerste grafische browser NCSA Mosaic. Wat dat betreft kun je me wel een early adopter noemen! Tijdens mijn studie begon ik met het ontwikkelen van websites, daarna werd ik Information Manager bij Philips Medical Systems waar ik het intranet wereldwijd mee opzette en eind 1996 startte ik Via Milia, een webdesignbureau. Ook ging ik lesgeven op het gebied van html, css, javascript, java, php, dreamweaver, flash en actionscript. In 2000 openden we ons internet opleidingscentrum waarin we webdesigners opleiden. Trainingen en workshops zijn nu de belangrijkste activiteiten binnen Via Milia.Lees het volledige interview met Hedwyg hier.

Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Mijn naam is Stephanie van Berkel, ik ben 25 jaar en kom uit Naaldwijk. Ik ben tandartsassistente/pc beheerder en baliemedewerkster. De laatste 2 zijn sinds kort mijn nieuwe functies. Wij zijn op het werk van manager geswitcht en de nieuwe manager weet niet zoveel over alle mogelijkheden van de pc, net zoals veel van het andere personeel. Dus kreeg ik de optie om die functie erbij te nemen. Ook heb ik een eigen “bedrijf” en maak ik websites voor kleine bedrijven of eenmanszaken. In mijn vrije tijd ben ik vaak achter de pc te vinden en vind ik het heerlijk om van alles op te zoeken. Ik ga in augustus trouwen en ben nu voornamelijk lekker aan het surfen voor leuke spulletjes en ideeën. Sinds kort hebben wij een puppy thuis en daar gaat op dit moment ook heel veel aandacht naar uit. Al met al lekker druk bezig dus.Lees het volledige interview met Stephanie hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.