Het is tijd voor een vierde deel in de gratis Runes of Magic serie. Dit hoofdstuk heeft de naam ‘Runes of Magic Chapter IV – Lands of Despair en zal begin april uit moeten gaan komen. Voordat dat zover is moet er natuurlijk getest gaan worden en dat gaat een kleine groep geselecteerde spelers doen tijdens een closed bèta.

Het nieuwe hoofdstuk Lands of Despair bevat een nieuw speelverhaal, nieuwe onverkende regio’s, dungeons, een nieuw level maximum tot en met level 70 en vele nieuwe onderdelen.

‘Chapter IV – Lands of Despair’ vertelt het verhaal van een machtige en mysterieuze demoon, die het land van Taborea in chaos dompelt. Als onderdeel van zijn duivelse plan, heeft hij een vreselijke plaag op het land losgelaten, welk de inwoners van gehele dorpen verandert in zielloze zombies. Zelfs Annelia, de dochter van Lord Grafu, heeft zich bij de demoon aangesloten als leerling en raakt gecorrumpeerd door haar duistere verlangens. Runes of Magic-spelers moeten een gevaarlijke tocht ondernemen door onverkende gebieden en de confrontatie aangaan met nieuwe bloedstollende monsters om een hoopvol licht te brengen in de duistere gebieden van dit stervende land.

Meer weten over deze gratis game? Je kan altijd een blik werpen op de Runes of Magic website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.