De tijd gaat snel voorbij en het is tijd om kennis te maken met een nieuwe dame van de Miss Nerd verkiezing. Haar naam is Pauline en doet veel met haar computer, ze is daar zelfs beter op te bereiken dan op haar telefoon. Maak kennis met Pauline!

Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Ik ben Pauline en ik ben 22 jaar. Ik doe alles met computers. Ik ben online beter te bereiken dan op mijn telefoon (geen grap!). Ik studeer Digitale Communicatie en heb sinds kort een webdesignbedrijfje, Droid & Borg (afgeleid van de woorden android en cyborg).Verder heb ik mijn eigen webcomic (http://gottfried.nl) en game ik veel. Ik hou vooral van RPG’s en indie games zoals World of Goo en Minecraft. Portal en the Legend of Zelda serie (behalve die voor de Wii, bleh) behoren tot mijn favorieten! Ik vind het ook leuk om naar LAN-party’s te gaan en werkte in een gamecafé.

Bestaat je vriendenkring uit nerds?geeks?
Mijn vriendenkring is eigenlijk voor de helft geek en voor de andere helft kunstacademie. Dat reflecteert echt typisch mijn eigen karakter. Ik ben creatief en technisch, en veel van mijn vrienden zijn ook mensen die kunnen ontwerpen én programmeren.Weinig van mijn vrienden zijn typische meisje-meisjes. Soms probeer ik het wel, maar het lukt me gewoon niet! Ik speel veel liever Guitar Hero met stinkende nerds dan dat ik twee uur m’n nagels ga doen met een vriendin. Van die steroïde-gespierde Jersey Shore mannetjes zijn al helemaal naar.Het hele interview is te lezen op de website van mijndomein.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.