Geen verkiezing in bikini, maar om de vrouwen in de ICT eens in het zonnetje te zetten! Freena noemt zichzelf een ras-nerd en doet ook mee aan deze Miss Nerd verkiezing. Lees een deel van haar interview hier op de website.

Wie ben je en wat doe je met internet en computers?
Hi, Ik ben Freena Eijffinger, 29 en ras-nerd. Ik ben ICT- ondernemer en heb 2 bedrijven. Ik verhuur mijzelf als consultant/spreker/trainer vanuit Freena.nl en ik heb een bedrijf, Autitouch, dat software maakt op multitouch platformen (Microsoft Surface) ondersteunend aan diagnostiek en behandeling van kinderen met autisme en aanverwante stoornissen. Onlangs heb ik een grote beurs van TNO gekregen voor mijn onderzoek. Ook ben ik rolmodel voor vrouwen in ICT, ben ik bezig met het oprichten van een usergroup voor Women in IT, fotomodel en ben ik een nogal fanatiek Guitar Hero speler op de Xbox.

Bestaat je vriendenkring uit nerds?geeks? Ja ik heb geen vriendinnen, maar alleen maar jongens vrienden en die werken allemaal in de IT. Net als mijn vriend. Ik heb geen vriendinnen want ik snap vrouwen niet. Ik zie weleens vriendinnetjes van vrienden en dan denk ik: wat doe je nou moeilijk?Als mijn vriend en ik ergens op bezoek zijn zitten we zo allebei drie uur zwijgend achter onze laptop.Er zijn veel vrouwen die zeuren dat tijdens het eten de telefoon weg moet. Wij vinden dat juist leuk.Lees het hele interview met Freena op de website van mijndomein.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.