Een stoere bikerchick die meedoet aan de Miss Nerd verkiezing 2011? Natuurlijk kan dat gewoon! Aletta bewijst het en is een bezig bijtje op het gebied van computers en internet. Maak vast een beetje kennis met haar…

Wanneer kwam je voor het eerst in aanraking met computers?
Mijn eerste pc werkte nog met een pikhouweel en ingewikkelde codes……Knipogende emoticon en destijds woonde ik op de Nederlandse Antillen. Nadat ik in 1998 terug kwam was internet al heel bekend bij anderen maar niet bij mij. Mijn eerste keer op het internet kan ik mij nog herinneren. Ik dacht: “Wat is dit????????”.
Al snel was ik aan het msn-en en verknocht aan het apparaat. Het ging van kwaad tot erger: van Msn tot Hyves tot een eigen website….

Welke sites bezoek je zelf het liefste?
Twitter, Linkedin, Hyves, Mybiss., Youtube. Sites van kranten. Opzij en Loesje is ook aardig. Soms Ouder Alleen ( maar daar zeuren ze zo) en uiteraard Bradly.nl omdat ik de fanclub heb opgezet wat voor hem resulteert in meer klandizie.Mijn domein om mijn site bij te werken. Google Analytics.Meer weten? Lees het hele interview met Aletta op de website mijndomein.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.