Als je een levendige fantasie hebt en ook van verschillende uitdagingen houdt zou dit wel eens een hele geschikte game voor je kunnen zijn. Bij deze mijn ervaring met Super Scribblenauts.

De game is eigenlijk een verbeterde versie van de voorganger Scribblenauts. Waar je puzzels op moet lossen door verschillende items in je level te plaatsen. Door de toevoeging van het gebruik van de bijvoeglijk naamwoorden, je kan het zo gek niet bedenken, of je kan het maken. Een ijskoude draak, gestippelde tafel, regenboog schilderijen, reuzeachtige baby’s enzovoorts.

De puzzels zijn erg leuk om te spelen. Ze zijn telkens een uitdaging, een voorbeeld, je moet op een filmset typische horror film accessoires en acteurs in de scene plaatsen. Of wat voor item je in een hokje moet plaatsen om een resultaat te krijgen. Oftewel, A+B=C!

Je kan Maxwell nu gewoon met de pijltjestoetsen van je DS heen en weer bewegen, voorheen deed je dit met je stylus. Je kan nu zelf de keuze maken of je een level wel of niet 3x wilt spelen. Doe je dit wel, dan moet je extra creatief van geest zijn omdat je eerder gebruikte oplossingen niet nogmaals kan gebruiken. Is het je uiteindelijk gelukt, dan krijg je een gouden ster.

De wereld van Maxwell is een groot zonnestelsel. Telkens als je een opdracht voltooid hebt krijg je telkens nieuwe levels om te spelen. Het ziet er allemaal leuk en cartoonachtig uit, en is zeker een plezier om naar te kijken, het ziet er lekker vrolijk uit. Het geluid past er ook gewoon bij. Als ik je een game aan mag raden die je zou moeten spelen, dan zou dat zeker Super Scribblenauts zijn!Score:Gameplay: 9/10Fun: 9/10Levensduur: 8,5/10Graphics:7,5/10 Originaliteit: 7,5/10Totaalscore volgens reviewer: 8.3

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.