Met de komst van Cataclysm was het even afwachten hoe de Winterveil gehouden zou gaan worden, maar her en der staan er kerstbomen met verschillende gekleurde pakjes eronder in de Capital Cities! Ook maak je kennis met ‘Greatfather Winter’ en kan je verschillende quests volgen.

Het evenement in World of Warcraft is gestart op 15 december 2010 en zal tot 2 januari 2011 duren. Je kan verschillende items verdienen met de quests die je volgt en je kan je (flying) mount omtoveren in een rendier! Beat that Santa!Er zijn verschillende Bosses die je kan gaan verslaan en kerstige items mee kan verdienen. Meer informatie is te vinden op battle.net. Quest uitleg kan je vinden op wowhead.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.