Op 1 november vierde Kitty White haar 36e verjaardag. Wie Kitty White is? Je kent haar beter onder de naam Hello Kitty. Omdat ze deze maand een nieuwe eigen game heeft gekregen en omdat ze in november jarig is, hebben wij deze week een Hello Kitty week. De hele week zullen artikelen met leuke nieuwtjes over dit lieve poesje geplaatst worden. Lees verder voor het eerste artikel.Omschrijf Hello Kitty eens in 3 woorden. Ik kom uit op lief, schattig en populair. Het witte poesje is wereldwijd bekent. Speciaal voor deze Hello Kitty maand een profiel met alles over Hello Kitty. Wie is Hello KittyHello Kitty kennen we natuurlijk allemaal als het lieve schattige poesje. Maar wist je dat Hello Kitty een eigen profiel heeft? Zo heb ik zelfs haar bloedgroep weten te achterhalen en haar favoriete woord.

Naam: Kitty WhiteJarig op : 1 novemberGeboren in: 1974Woonplaats: Suburban LondenGrootte: 5 appels hoogGewicht: 3 appelsFavoriete eten: Appeltaart gemaakt door haar moederFavoriete woord: VriendschapSpaart: Kleine schattige dingen zoals snoepjes, sterren en goudvissenFavoriete bezigheden: Engels, Muziek en Kunst.Hello Kitty wordt omschreven als een levendig en vrolijk meisje met een hart van goud. Ze maakt heerlijke koekjes, maar is helemaal gek op de appeltaart van haar moeder. Famillie en VriendenHello Kitty’s beste vriendinnetje is haar tweelingzusje Mimmy. Mimmy woont op hetzelfde adres als Kitty. Ook is ze op dezelfde dag jarig. Mimmy is ook helemaal gek van Kitty

Naast Mimmy heeft Kitty een gezellige familie. Zo zie je dat vader, moeder, opa en oma op hetzelfde adres wonen en ze allemaal voor elkaar klaar staan. En moeder bakt de meest lekkere appeltaarten. Geen wonder dat Kitty daar zo gek op is.

Naast haar familie heeft Kitty ook nog een hoop vriendjes. De vriendjes kun je hier bekijken. Alle vriendjes van Kitty hebben hun taak. GeschiedenisEen stukje geschiedenis hoort natuurlijk bij een profiel. Zoals al eerder verteld is, is Kitty ontstaan in 1974. Waarna ze in 1975 door Japan in hun hart wordt gesloten en in 1976 haar debuut maakte in de Verenigde Staten. Dat betekend dus dat Kitty al 36 jaar oud is. Het bedrijf achter Hello Kitty is Sanrio. Sanrio zorgt nog steeds voor de Hello Kitty producten. Alles wat Sanrio gedaan heeft met Hello Kitty is inmiddels meer dan 1 miljard dollar waard. Hello Kitty valt onder Anime, maar de echte Anime fans houden haar toch een beetje op afstand en vinden Hello Kitty meer iets voor meiden. Hello Kitty en TVHello Kitty is naast haar bekende persoonlijkheid ook nog eens een filmster. Zo schitterde ze in verschillende televisie series voor kinderen. Inmiddels zijn er ook dvd’s te koop waarin ze speelt. De filmpjes zijn gemaakt voor peuters en kleuters.


Hello Kitty en GamesHello Kitty heeft in de afgelopen jaren behoorlijk wat games op haar naam staan. En nog steeds komen er games bij. Wij zullen in deze Hello Kitty week nog ingaan op de games die er allemaal zijn.Als ik zelf aan Hello Kitty denk, moet ik altijd denken aan een stukje uit Grey’s Anatomy. Ik wil jullie dit filmpje niet onthouden:

Hello Kitty

Hello Kitty is dus een wereldster. Ze is een begrip en nog ontzettend populair ook! Zoals ik Hello Kitty in het begin al omschreef in 3 woorden: het klopt helemaal!

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.