Jaja, het echte leven gaat weer van start. Hebben we massaal in een bepaalde roes gehangen? Waren we allemaal ontoerekeningsvatbaar? Vakantie doet iets met mensen waardoor ze aan het einde maar zeggen, “Het echte leven gaat weer van start”. De mijne ook, komende maandag…

 

Vakantiekiekje: 50e verjaardag van familie

Voor vele onder ons is school begonnen, kennismakingen met nieuwe klassen, of een gezellig onderonsje met je klasgenoten die je een aantal weken niet hebt gezien. Voor de mensen die werken ligt het een tikkeltje anders. Als werkende heb je over het algemeen geen zes weken vakantie of langer. In de zomer heb je er zo’n drie, in de winter zo’n twee. Blijf dus op school zolang het kan! Geniet van al die extra weken vakantie!!

 

Vakantiekiekje: tripje dinopark Duitsland…

Anders blijf je na elke vakantie zeggen, zoals vele ‘grote mensen’ zeggen… Jaja, het echte leven gaat weer van start. Ik heb een heerlijke vakantie gehad, twee weken, waarvan één in Duitsland en één lekker thuis rondhangen. Maandag start bij mij het echte leven weer. Vroeg opstaan, naar het werk en mijn ding doen. Ik werk in een kledingzaak en ik heb afgelopen week contact gehad met mijn collega’s en kan me de komende twee dagen nog geestelijk voorbereiden op hard werken. Terwijl ik na mijn twee luizenleven weken graag een rustige start had willen maken.

 

Vakantiekiekje: Nog even relaxen

Mijn ‘echte leven’ bestaat uit het werken, eten, slapen, Female-Gamers, gamen, freubelen en dingen doen met vrienden. Plus alle dingen die ik natuurlijk vergeet. Ik probeer nog een gamingdraai te geven aan deze column.. Tijdens mijn vakantie heb ik zo af en toe heerlijk asociaal kunnen gamen. Vroeg achter de PC, de hele dag gamen en rond bedtijd de computer maar weer eens uit. Ja, dat is ook weer verleden tijd, het echte leven gaat weer van start. Ik wens jullie in elk geval weer een fijne tijd op school en natuurlijk jullie werk! Vergeet niet dat ontspannen ook belangrijk is en dat kan dan weer met een gamesessie met je favoriete game.Hoe ziet jullie ‘echte leven’ er weer uit zo na de vakantie?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.