Voor deze game zijn een aantal dingen vereist. Je moet een redder in nood willen zijn, houden van muis-klik-spelletjes en je moet heel veel tijd hebben. Waarom dat je veel tijd moet hebben? Deze game is zoooooo verslavend. Lees verder voor mijn avonturen, waarbij ik langs piraten moest en hoe ik de koning heb geholpen.


De nieuwste game van Denda staat op dit moment volop in de belangstelling. Ik heb deze game voor jullie mogen uittesten. De game Royal Envoy valt onder het genre Time-Management game en strategie. De game is ontwikkeld door Playrix en uitgebracht door Denda games.

VerhaalIn de game heeft de koning jouw hulp nodig. De landschappen van aantal eilanden, 9 in totaal, zijn verwoest. De natuur heeft zijn krachten losgelaten op de eilanden. Alle gebouwen en huizen zijn weg. De bedoeling is dat jij de landschappen aanpakt om ze weer bewoonbaar te maken. Dit doe je door het bouwen van blokhutten en cottages maar ook een houtzagerij, markt en bank zijn nodig. Je moet er dus alles aan doen om het landschap weer bewoonbaar te maken.

Helaas is niet alles rozengeur en maneschijn. Piraten weten je tijd op te eisen. Je moet ze helpen met hun eiland op te knappen. Ook zij hebben last gehad van het natuurgeweld. Niet alleen moet je ze helpen, ze willen je ook nog een hoop geld arm maken. Geld wat je zelf verdiend hebt. Een gemene piraat blokkeert bijvoorbeeld namelijk de weg en wil alleen aan de kant gaan als je losgeld betaalt.

SpeluitlegIk zal een beetje uitleg geven over hoe een level eruit ziet. Je moet dus zorgen dat je landschap weer bewoonbaar wordt. Dit doe je door huisjes te plaatsen. De huisjes kun je helemaal opknappen. De huurprijs die de bewoners betalen wordt dan steeds hoger. Van het geld dat je krijgt kun je weer nieuwe dingen kopen zoals een houtzagerij. De houtzagerij heb je weer nodig om hout te krijgen zodat je weer nieuwe onderdelen kan bouwen. Ook kun je banken bouwen die geld voor je vasthouden en waar je dus wat geld kan sparen. Of je kunt een markt bouwen waar je kan handelen. Je kunt bijvoorbeeld hout voor goud verhandelen. Je hebt in elk level missies. Een voorbeeld van een missie is om huisjes te bouwen met 3 sterren en deze een tuin te geven. De bedoeling is dan dat je dit ook doet. Zodra al je missies gedaan zijn heb je het level uitgespeeld.

LooksDe game is een echte casual game. De game ziet er vrolijk gekleurd uit en het er grafisch goed uit voor een casual game. Hij is ook fijn speelbaar en de besturing is erg gemakkelijk. Je speelt de game met je muis, een echt klik-game.

ConclusieMocht je de game willen halen of ben je op zoek naar een leuke game waarmee je de tijd kan vullen, dan is dit een echte must have game. Ik wil je wel een waarschuwing geven: het verslavingsgehalte van deze game ligt erg hoog! De game is een mooie aanvulling op de casual games van Denda. Voor meer informatie over de game kun je terecht op de website van Denda. De game is te koop voor een advies prijs van €9,99. Score:x Gameplay: 8/10x Fun: 8/10x Levensduur: 6/10x Graphics: 6,5/10x Geluid: 6/10x Originaliteit: 6,5/10x Eindscore: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.