Zoals Patricia eerder al liet weten bestonden we afgelopen week drie jaar. Als ik terug kijk in de tijd dan zijn de drie jaar zo snel voorbij gegaan. We laten het dit jaar wel stilletjes voorbij gaan maar het is natuurlijk wel leuk er even bij stil te staan.

Wat vliegt de tijd toch. Drie jaar al, ik herinner me het nog als de dag van gisteren. Patricia die met het idee kwam om een website te starten voor female-gamers. Een onwijs grote sprong in het diepe natuurlijk. Hoe zou iedereen gaan reageren op een website gericht op vrouwen. Gelukkig pakte het goed uit en inmiddels steken we al 3 jaar met plezier onze energie in de website. Dagelijks vinden nieuwe lezers onze website en niet alleen vrouwen komen terug. Ook mannen bezoeken regelmatig onze website en dat terwijl de website roze is! Het afgelopen jaar hebben we verschillende hoogtepunten gehad. Een deel van onze crew was dit jaar aanwezig tijdens het Firstlook evenement en het Multimedia evenement in Utrecht. En natuurlijk het leukste wat ons afgelopen jaar had kunnen gebeuren: tweede worden met het Fuck Gamekings project. De heren van Gamekings die vol lof over onze website waren. Voor zulke momenten doen we het allemaal natuurlijk.

Het blijft leuk om elke dag voor jullie de laatste nieuwtjes te zoeken en op de website te plaatsen. En natuurlijk het testen van games en gamegear, zodat jullie zeker weten dat jullie geen miskoop doen en of het ook echt zo goed is als dat de ontwikkelaar zegt. Wij hopen natuurlijk dat jullie ons het volgende jaar weer blijven steunen en al jullie familie, vrienden, kennissen en andere mensen uit jullie omgeving vertellen over Female-Gamers. En of het nu meiden of jongens zijn iedereen is welkom! Wij zullen het komende jaar weer met veel energie tegemoet gaan om jullie van alle leuke nieuwtjes, reviews en artikelen te voorzien. Op naar de 4 jaar. Cheers!

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.