Moederdag is dan al wel voorbij, ondanks dat gaan we lekker verder met het leren kennen van een aantal gamende mama’s. Al eerder kon je kennis maken met Sanne en Laura. Nu kan je kennis maken met Gamende mama Viënna en haar twee kids Noah en Shianty.

Wie is de mama
– Viënna
– Voerendaal (Zuid-Limburg)

Wie zijn de kids
– Noah, 6 jaar
– Shianty, 3 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben een thuisblijver en heb een WAO-uitkering, naast dat ik voor de kinderen zorg zijn we een gastgezin voor de Stichting Adopteer een hond.

Naast gamen, heb je nog andere hobby’s?
Mijn kindjes zijn natuurlijk ook een hobby. Verder muziek, gitaar spelen, Zumba fitness, sporten en dieren.

Voor de kids er waren, speelde je toen ook al veel games?
Voor de kinderen er waren speelde ik ook al games. Op de PC, Nintendo (Mario), PlayStation (Singstar, Buzz en Spyro) maar niet heel erg vaak een aantal keer per maand.

 

Family GameNight

 

Kids en games?
Noah en Shianty zijn ook dol op games. Zelf vind ik dit hartstikke leuk en probeer ze te motiveren ook veel games te spelen waar ze ook echt iets van kunnen leren of fysiek mee bezig zijn en moe van worden (bijvoorbeeld: Wii sports). Ik houd nog genoeg tijd over om te gamen met de kids. Samen spelen we ook verschillende games als Mario Kart en Buzz junior op de PlayStation 2. Ik denk dat ik zelfs nu ik kinderen heb meer game dan voordat ze er waren!

Wat is je favoriete game?
Mijn favoriete muziek-game is Guitar Hero! Mijn favoriete “normale” game is Kingdom Hearts en ik houd ook heel erg van sportieve games als Step to the Beat en EA Active.

De favoriete games van de kids?
Noah houdt heel erg van alle schiet- en sportgames. Hij speelt graag Fifa en Skate it, maar ook Nerf ‘N Strike. Shianty speelt heel graag Disney Princess.

Stel je krijgt een game voor Moederdag? Welke zou je graag willen hebben?
Als ik voor Moederdag een game zou kunnen kiezen werd het vast en zeker DJ Hero! Deze lijkt me erg gaaf…

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.