Vandaag weer een Gamende mama in ons midden. We hebben deze keer Lisa aan de tand gevoeld. Lisa is al mama van de kleine Sofie en is inmiddels met zwangerschapsverlof en zal begin juni de tweede kunnen begroeten. Lees meer over deze gamende mama…

Wie is de mama?
– Lisa is haar naam
– net 29 jaar

Wie zijn de kids?
– Sofie – 2,5 jaar

Onderweg
Op 6 juni uitgerekend van de tweede dochter.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben parttime werkzaam als Administrative Assistant bij een offshore bedrijf. De overige dagen ben ik lekker thuis met mijn dochtertje Sofie. Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Ons gezinnetje woont in het prachtige Egmond aan Zee, dus naast gamen, gaan we ook graag naar buiten om te wandelen/spelen/fietsen in de duinen en op het strand.

Hoe heb je de papa ontmoet?
Papa (Eric) heb ik jaren geleden via Counter-Strike leren kennen. Hij was nogal onder de indruk van mijn skills en ik heb wel eens wat wars ingevallen voor hun clan. Hij bleef maar vragen of ik een keer wat met hem ging drinken, maar ik had geen interesse hahaha. Anyway, uiteindelijk zijn we in 2002 alsnog een stel geworden en trok hij eigenlijk meteen bij mij in Amsterdam in. Inmiddels zijn we dus bijna 8 jaar samen en sinds 6 mei ook al weer 6 jaar getrouwd.

Voor er een kleine kwam, in hoeverre speelde je toen games?
Met Eric samen speelde ik in het begin nog veel Counter-Strike (Source) en later hebben we erg veel World of Warcraft gespeeld. We hebben een aantal jaren onze eigen end game raiding guild gehad, dus daar ging flink veel tijd insteken. Sowieso werd er 4 x in de week 3 uur geraid en op de overige dagen ging er ook tijd inzitten, dus ik denk dat we al gauw aan 20-30 uur gamen zaten. Verder hebben we af en toe nog wat op een Xbox, Wii en DS gespeeld.

Wat is je favoriete game?
Ik ben op dit moment zelf nog bezig met Tales of Monkey Island: Chapter 5 – Rise of the Pirate God (op de PC). Dat is gewoon super leuk, ik hou wel van dat soort puzzel spelletjes. Verder dus BattleField BadCompany 2 (op de PC) en Wii Fit (op de Nintendo Wii).

Heeft Sofie ook een favoriete game?
Sofie vindt het erg leuk als Eric of ik op het balance board spelletjes doen, dan wil ze altijd meedoen. Vooral Hula-Hoop en steps vindt ze geweldig.

Stel, je krijgt een game voor Moederdag? Welke zou je graag willen hebben?
Settlers 7 of Call of Duty:MW2 of een een cadeaubon zodat ik later dit jaar Civilization V kan kopen.Al eerder kon je kennis maken met de volgende gamende mama’s: Sanne, Laura, Viënna & Elisa.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.