Vandaag sluiten we de reeks Gamende Mama’s af met Floor en haar dochtertje Amy. We hebben kennis kunnen maken met verschillende mama’s die gamen en hoe hun kijk is op dat hun kids ook aan het gamen zijn. Vandaag maken we kennis met Floor…

Wie is de mama
– Floor
– 21 jaar
– Almelo
– werkt 32 uur in de week

Wie is de kleine?
– Amy, 2 jaar

Voor er een kleine kwam, in hoeverre speelde je toen games?
Ik speelde toen vaak op de pc, vooral toen ik zwangerschapsverlof had kwam ik er eigenlijk niet meer achter weg. Ik zat zo 5 uur per dag achter de pc en dat doe ik eigenlijk al sinds mijn 16e toen ik World of Warcraft ontdekte, daarvoor kon je me ook vaak vinden op de Xbox, later kwam de Guitar Hero en de Singstar, toen kon ik het geluid nog ongestoord hard zetten!

Hoeveel kinderen heb je en hoe sta jij er tegenover dat zij fanatiek aan het gamen raken?
Heb één kindje, ze is net 2 geworden, ze speelt nog geen games maar toont grote interesse in alles wat ik doe achter de pc en de Xbox. Bij oma staat een Wii en dat vind ze ook erg leuk om dan samen met mijn broertje voor de televisie te zitten. Als ze later zelf fanatiek gaat gamen kan ik het natuurlijk niet verbieden, ik doe het zelf ook. Maar er moet natuurlijk ook worden buiten gespeeld (en dan bedoel ik niet met een DS in de zandbak)!

Houd je nog genoeg tijd over om te gamen met jouw kinderen in de buurt?
Ik zoek mijn momenten vaak op, het is niet zo dat ik er uren lang achter geplakt zit, vaak gauw een uurtje en als ze slaapt kruip ik er vaak nog achter. En in het weekend word er natuurlijk wat meer gegamed!

Wat is je favoriete game?
Op het moment weer fanatiek World of Warcraft aan het doen

Stel, je krijgt een game voor Moederdag? Welke zou je graag willen hebben?
Ik ben erg tevreden op het moment doe mij maar een nieuwe laptop!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.