Kom meer te weten over onze eigen Elles. Sinds kort is Elles werkzaam voor Female-Gamers en ook zij past perfect in het plaatje van de Gamende mama. Elles heeft twee kinderen die je ook leert kennen. Lees dus gauw verder!

Wie is de mama?
– Elles
– 25 jaar
– Emmen

Wie zijn de kids?
– Eva, 5 jaar
– Jamie, 3 jaar

In het dagelijks leven?
Ik ben zelfstandig ondernemer en werk vanuit huis. Naast computeren vind ik het heerlijk om naar muziek te luisteren en films te kijken.

Voor er een kleine kwam, in hoeverre speelde je toen games?
Voor ik mijn kinderen kreeg speelde ik weinig games. Als ik al wat speelde dan was het op de PC, beetje casual games en op de PlayStation. Maar stak er toen nog weinig tijd in.

Hoeveel kinderen heb je? En hoe sta jij er tegenover dat zij fanatiek aan het gamen raken?
Ik heb 2 kids, leeftijd 5 en 3 jaar. We hebben in de woonkamer een computer staan voor hun. Mijn jongste speelt er af en toe op, maar die vind het vooral leuk om echt spelletjes voor zijn leeftijd te doen. Eva, de oudste zou het liefst de hele dag achter de computer zitten. Die heeft ook een character in World of Warcraft, maar daar speelt ze niet veel meer mee. Ze vindt het leuk om met mijn char te gaan vissen en dergelijke. Ook heeft ze een Facebook account zodat ze Happy Pets kan spelen. Ik heb er geen problemen mee dat mijn kinderen ook gamen, zolang ze het niet de hele dag doen. Gelukkig hebben wij daar wat over te zeggen, en gebeurd dat dus ook niet. Ze groeien er hier thuis mee op, dus dan is het (vind ik) ook logisch dat ze interesse hebben in wat wij doen.

Houd je nog genoeg tijd over om te gamen met jouw kinderen in de buurt? Besteed je er ook nog net zoveel tijd aan als voordat er kinderen waren?
Ik merk wel dat ik dingen anders moet plannen, zeker nu de kinderen ouder zijn. Toen ze nog jonger waren, sliepen ze overdag ook nog en dan ging ik wel gamen. Nu is het vooral ’s avonds dat ik game. Ik heb dus wel minder tijd om te gamen, maar dat vind ik geen probleem. De hele dag alleen maar gamen is ook niet goed.

Wat is je favoriete game en die van de kids?
World of Warcraft. Voor mijn kids wil het nog wel eens verschillen. Eva vindt het leuk om spelletjes te doen waarin ze dieren kan verzorgen. Jamie vindt spelletjes met veel geluid en kleuren leuk. Dat hij vormen bij elkaar moet zoeken enzo.

Stel, je krijgt een game voor Moederdag? Welke zou je graag willen hebben?
Ik heb niet echt een game die ik graag wil hebben, maar zou een PlayStation 3 niet erg vinden om te krijgen haha!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.