Vandaag maken we kennis met de gamende mama Laura en haar kleine knul Collin. Laura is een alleenstaande moeder en weet toch nog een gaatje te vinden om een favoriete hobby, gamen uit te voeren. Al eerder kon je kennis maken met gamende mama, Sanne.

Wie is de mama
– Laura Veldhuis
– 26 jaar
– Leidschendam

Wie is de kleine?
– Collin Frans
– 10 maanden (8 juli 2009)

Wat doe je in het dagelijks leven?
Op dit moment volg ik een thuisstudie Praktijk diploma boekhouden. Op dit moment ben ik nog werkzaam bij een kinderopvang, maar per 1 juni loopt mijn contract af.

Andere hobby’s naast het gamen?
Naast het gamen met Collin spelen en er lekker op uitgaan met Collin. Ook fijn om te doen is tv kijken, winkelen, uit eten, terrasje pakken met vriendinnen.

Voor er een kleine kwam, besteedde je toen veel tijd aan games?
Ik speelde Counterstrike 1.6 en Counter-Strike: Source, World of Warcraft en Call of Duty 4 op de PC. Ik speelde elke dag/avond wel 3 uur, soms ook meer.

Houd je nog genoeg tijd over om te gamen met Collin in de buurt?
Ik moet zeggen dat ik een heerlijk makkelijk mannetje heb. Zodra hij ’s avonds slaapt heb ik alle tijd om te gamen. Maar ik besteed er niet zoveel tijd maar aan als voor dat hij geboren was, mijn interesses zijn wel veranderd, vind het gamen niet meer zo belangrijk als toen. Ik denk dat ik nu maximaal 3 avonden per week game.

Wat is je favoriete game?
Counterstrike 1.6.

Hoe sta jij er tegenover als Collin fanatiek aan het gamen raakt?
Collin speelt (nog) geen games, is hier nog iets te klein voor. Als hij straks groter is mag hij wel gaan gamen van mij, maar er komen zeker wel regeltjes voor hoelang, welke spelletjes en hoe vaak!

Stel, je krijgt een game voor Moederdag? Welke zou je graag willen hebben?
Call of Duty: Modern Warfare 2.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.