Ik struin redelijk wat rond op het internet en kwam vandaag een column tegen op de website gamed.nl. De titel van de column is Gamer-Girls en zeker mooi om te lezen dat er meerdere meiden zijn die dol zijn op games.Al ruim twee jaar zijn we bezig met Female-Gamers.nl en dan is het natuurlijk altijd leuk om te lezen dat meerdere sites aandacht besteden aan de gamende vrouw. Omdat de meeste vriendinnetjes van ons niet enthousiast staan te springen rondom gamen, hebben we ons platform om de gamende meiden met elkaar in contact te brengen.

Misschien zijn het wel meisjes die doen alsof ze geïnteresseerd zijn in games, om de aandacht te trekken van jongens die wel gamen. Gamergirls zijn een interessant onderwerp, maar toch wordt er niet veel over gesproken. Daar maak ik vandaag een einde aan. Vandaag is de dag van de gamergirl.
Dus denk nu eens goed na gamers, lijkt een vriendin die zelf ook van spellen houdt je niet fantastisch? Niet langer het gezeur dat je weg moet van je console, om meer tijd met haar door te brengen. Voortaan brengen jullie samen je tijd door op de bank! Dit alles is mogelijk zodra deze meiden zich niet meer schamen voor wat ze toch best wel leuk vinden. Deze groep is namelijk helemaal niet zo anders dan men vermoedt. Je hebt een passie voor gamen, van welk geslacht je ook komt. Jongens, bij deze alvast een waarschuwing. Er komt een dag dat je keihard wordt ingemaakt door een meisje! Laten we zien wat er gebeurt met de gamergirls in 2010!

Voor ons is 2010 in elk geval al goed van start gegaan. Steeds meer gamende meiden weten ons te vinden en wij schamen ons er toch niet voor dat wij gamen? Ik in elk geval niet! In elk geval is het een leuke column om te lezen, de reacties zijn positief maar er zitten altijd weer een aantal mannen met een jammergehalte tussen. Je kan het toch niet iedereen naar de zin maken. In elk geval juichen wij het artikel toe en hopen op nog meer meiden die gamen, die-hards of casuals, alles is hier welkom!Ga naar de website gamed.nl om de hele column te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.