Een nieuw liefdesverhaal rondom Valentijn. De dag van de liefde komt steeds dichterbij en jullie komen ongetwijfeld in een leuke stemming bij het lezen van het verhaal van Mariëlle en haar Tore die in Noorwegen woont en zij, zij woont nog in Nederland. Lees hoe deze twee elkaar hebben ontmoet via, ja ja een computergame!
Wie is zij?
– Mariëlle de vos,
– 18 jaar,
– woont in Enschede,
– studente Beeld en Media Sign,
– werkt in het weekend als afwasser om trips naar haar vriend te betalen

Haar partner is?
– Tore andreas Evjen,
– 18 jaar,
– woont in Otta, Noorwegen
– student ICT
– werkt in de elektronica zaak (Noorse Mediamarkt) van zijn vader

De game die de liefde heeft op doen bloeien?
World of Warcraft

Hoe het allemaal begon:
Vrienden van mij zaten op ventrilo te praten met een jongen uit Noorwegen, ik was best geïnteresseerd en vroeg hoe hij heette, waar hij vandaag kwam, etc. In ieder geval, hij vertelde me dus dat hij Tore heet (spreek uit als toereh) en uit Noorwegen kwam. Ik was super enthousiast. Vrienden van mij zijn namelijk een paar jaar geleden naar Noorwegen toe verhuisd. Na een paar dagen gepraat te hebben op ventrilo en samen World of Warcraft te hebben gespeeld, vroeg ik om zijn msn. Ik vroeg een foto, omdat ik het wel leuk vind om te weten met wie ik praat en ik was helemaal verliefd toen ik hem zag. Sjonge wat een mooie jongen. Ik stuurde hem een foto van mij en hij vond mij ook heel erg leuk,(natuurlijk wisten we dat niet van elkaar)

Daarna verviel het contact een beetje, het was toen oktober/november ongeveer. Maar hij pakte het contact weer op, en vertelde me dat mijn vrienden flauwe dingen over mij gezegd hadden maar hij geloofde die niet, en wou er zelf achter komen of ik zo gemeen zou zijn. Na nog ongeveer 2 weken gepraat en gecammed te hebben vertelde ik hem dat ik hele sterke gevoelens voor hem had, en of dat raar was, ik had hem namelijk nog nooit ontmoet. Hij vertelde mij dat hij ook zo voor mij voelde en ik was zoooo gelukkig toen! Dit gebeurde op 14-12-08 en vanaf die dag zijn we dus officieel samen.

Hoe verder?
Ik had mijn ouders al een beetje ingelicht en zij bleken hier geen probleem mee te hebben. Hij wilde in januari al naar mij toe komen, maar dat kon toen niet vanwege een schoolexamen dat hij toen had. In februari kwam hij voor het eerst hier en hadden toen een heerlijke Valentijn samen. Ben nu inmiddels 1 jaar met hem samen en we zijn dolgelukkig.Ik zie hem om de 2 à 3 maanden ongeveer. Het is zwaar, maar het is het wel waard. Dit bewijst maar weer, dat iemand die je op het internet heb leren kennen wel in een goede relatie uit kan lopen. Ik ben er ook van overtuigd dat ik over een paar maand definitief naar Noorwegen vertrekt om met hem samen te gaan wonen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.