Vraag jij je ook zo vaak af wie is er beter? Mario of toch Yoshi? Op de website van megagadgets.nl bieden ze nu de mogelijkheid dit thuis uit te gaan vinden met te gekke mini-karts.

Ze zijn op afstand bestuurbaar en zo kun je de game Mario kart nadoen in je woonkamer, of breid uit naar je keuken, badkamer, toilet enzovoorts… Als je bekend met de game Mario Kart dan weet je dat je de achterliggers flink kunt dwarsbomen met een schildpadje en bananenschillen, die zitten hier nu ook bij om jouw achterligger het leven extra zuur te maken. Vind je het te zonde om ermee te racen, dan zet je hem leuk op je bureau, veel ruimte neemt de kart niet in, de hoogte van de karts is ongeveer 4,5 cm de lengte 5,5 cm en de breedte 3,5 cm. De banden zijn glad zodat je lekker door de bochten kunt glijden en er word een setje reservebanden bij geleverd, zo kun je ook nog eens een heuse pitstop nabootsen, allen heb ik geen Prinses Peach gevonden die als pitspoes de boel gezellig houd.
Het zijn gewoon super leuke gadgets die je voor € 24,95 (per stuk) in huis kunt halen. Misschien nog een idee voor de komende feestdagen? Bekijk en bestel ze hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.