Als je regelmatig naar Nickelodeon kijkt ken je vast wel de tv-serie iCARLY. In de game werk je samen met de cast die je normaal in de serie ziet en gaan creativiteit en technologie hand in hand samen.Een internetshow in een televisieserie. Ik loop al enige tijd rond op onze mooie gekleurde aardbol, maar dit is nieuw voor mij. Een show die ook op het internet verder kan gaan? En je kans maakt om er zelf aan deel te nemen? Misschien moet ik het eens gaan kijken. Er zijn ruim 80 hectische uitdagingen die je samen met de tv-serie karakters aangaat en samen beleef je allerlei nieuwe avonduren.

wrote
]”iCarly moedigt door middel van de leuke personages en de bijzondere verhaallijnen creativiteit aan”, zegt David Oxford namens Activision Publishing. “De iCarly-videogame combineert deze elementen uit de tv-serie in een energieke game die je geen moment loslaat!”
wrote
“iCarly is zo ontzettend populair geworden onder kinderen en tieners omdat je via de website de kans krijgt mee te doen aan het programma”, stelt Steve Youngwood van de Nickelodeon/MTVN Kids and Family Group. “Deze game breidt dat concept nog verder uit door de creativiteit in kinderen aan te boren waardoor ze zich talloze uren kunnen vermaken met deze game.”

De Nintendo DSi game versie is interactie mogelijk met je omgeving door de camera en microfoon. In de Nintendo Wii versie kun je het opnemen tegen maximaal drie anderen en werk je samen om de parodieën tot een goed einde te brengen. Door dit te doen verzamel je webcredit en kan je nieuwe voorwerpen, decorstukken, accessoires en locaties kopen op websites van het spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.