Lieve schattige diertjes, snoezige omgevingen en nog eens samenspelen met je vriendinnen ook! Het kan allemaal met de nieuwe Little Pet Shop games die EA aangekondigd heeft.

Little Pet shop vrienden geeft je een uitgebreide keuze voor een snoezig lief dierenvriendje de Deense Dog, de Pauw, de Bever en Slodderkat en nog vele andere. Je kunt met allerlei leuke accessoires je dierenvriendje versieren. Little Pet Shop vrienden voor de Wii is te koop voor €49,99 en Little Pet Shop vrienden voor de DS voor €39,99. Mark Blecher heeft het volgende te zeggen:

wrote
“EA en Hasbro hebben opnieuw een ijzersterke videogame neergezet gebaseerd op het populaire meisjesspeelgoedmerk LITTLEST PET SHOP,” zegt Mark Blecher, Senior Vice President en General Manager van Digital Media en Gaming voor Hasbro. “LITTLEST PET SHOP Vrienden stelt meisjes in staat om hun groeiende huisdierenverzameling nog verder uit te breiden in nieuwe omgevingen die bol staan vol spannende avonturen en belevenissen.”

Niet alleen bovenstaande games zijn verkrijgbaar ook de volgende games heeft EA games uitgebracht:- Little Pet shop Vrienden Strand- Little Pet shop Vrienden Stad- Little Pet shop Vrienden Platteland

Elke game heeft een unieke verhaallijn. Je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken uit een van de dierenvriendjes Collie, het Lieveheersbeestje en de Tijger. De games kennen vele leuke en spannende extra’s zo is er een speciale gast die wacht tijdens een feestje op de speelsters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.