Take Two komt binnenkort met Baseball Blast! Een Wii-titel met in de hoofdrol honkbal. Ben je wel in to honkbal? Of in ieder geval honkbal op de Wii, check dan de beelden.In de game Baseball Blast wordt het commentaar geleverd door niemand minder dan Mr. Baseball; Bob Uecker en Rob Dibble. Nu zeggen die namen je misschien weinig, maar Bob Uecker is bijvoorbeeld te vinden in het National Baseball Hall of Fame en Museum.

De game bevat meer dan 20 mini-baseball games en je hebt de keuze uit 3 verschillende stijlen om te spelen, Easy-to-use Wii Remote en Nunchuk controls en Sideways Wii Remote support, of je kunt de Wii Classic Controller gebruiken.
Ook kun je voor het eerst gebruik maken van Wii online support zoals multiplayer en multi-console match-ups, downloadable rosters, online leagues, tournaments, leaderboards en Team Up mode met continu nieuwe teams en Pick-Up Games. Via Wii-speak kun je online chatten en de game zal ook uiterst precies te spelen zijn met de WiiMotion Plus.
De minigames zijn erg verschillend, soms moet je in gevecht met 4 andere spelers om de meeste flyballs te vangen, soms moet je met een baseball-turned-spaceship een rondje maken in de ruimte. De single player ‘season mode’ is opgesplitst in 6 baseball divisies, elk met 3 mini-games. Als je in het AL Central zit moet je het opnemen tegen de Tigers en Twins, zit je in de NL East dan neem je het op tegen de Phillies en de Braves.
De releasedate van de game is nog niet bekend, de prijs zal ongeveer $19.79 zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.