Als ik ergens een krant vind ga ik altijd gelijk op zoek naar de sudoko puzzel en pijnig een hele periode mijn hersenen. Dus toen ik hoorde dat er een game uitwas gebracht Challange Me Puzzle voor de Nintendo DS werd ik helemaal vrolijk! Ik hoefde niet meer op zoek naar de krant. Wil jij meer weten van deze game lees dan de volgende review.De game heb ik mogen testen op de Nintendo DS. Hoe vrolijk dat ik startte hoe bozer ik op het spel werd naar mate ik aan het spelen was. Het begin is ontzettend leuk de sudoko puzzels zijn het einde. Ze zijn wel wat aan de moeilijke kant vind ik. Je zou eigenlijk de optie moeten hebben om te kiezen hoe moeilijk je de puzzel wil. Voor een normaal huis tuin en keuken puzzelaar zijn de sudoko puzzels redelijk aan de moeilijke kant. Toch laat me dat de pret niet drukken. Ik mag zeggen dat ik niet heel slecht ben in dit soort puzzels maar toch krijg ik bij deze game geen enkele puzzel uitgespeeld. Terwijl ik de puzzels uit de krant of die ik in het verleden van internet afplukte met gemak kreeg opgelost. Helaas missie niet geslaagd. Op naar de volgende game.

Picture logic heet deze game. Deze mini game is helaas alles behalve logisch. Na een half uur geprobeerd te hebben met de ingame uitleg begrijp ik de game nog niet. Dan maar op zoek naar het doosje waar de game inzit op zoek naar een handleiding. Helaas laat deze handleiding na een grondige studie niets los over deze game. Na een half uur proberen geef ik het echt op, ik word zelfs kwaad op het spelletje dat ik het niet begrijp. Dan maar inschakeling van de hulptroepen! Mijn hulptroep bestaat uit mijn vader (mega puzzelfanaat) mijn zusje (sudoko verslaafde) en mijn moeder (puzzels met nummertjes expert). Ik wens ze veel succes en trek me lekker terug op de luie stoel bij hun thuis en kijk rustig naar de tv. Na een half uur komt mijn zusje al.

“Pffffff ik haak af hoor dit spel is niet te begrijpen”. Gelukkig ik ben niet de enige die het spel niet snapt! Ik ben benieuwd wat mijn ouders ervan bakken en ik ga eens buiten kijken waar ze lekker in de tuin zitten te gamen (ja je leest het goed trouwens! Mijn ouders hebben alle 2 een Nintendo DS hoe hip is dat!). Maar al snel hoor ik het gemopper uit de hoek komen waar mijn vader zit en zie ik mijn moeder met een serieus gezicht de DS wegleggen. Helaas missie niet geslaagd de game is gewoon niet te begrijpen. Ik heb nog gezocht via google hoe het spel werkt hem samen met mijn vriend proberen uit te vogelen. GamelayD ingeschakeld maar niemand begrijpt de game. Tijdens het googelen voor informatie valt me wel op dat ik niet de enige ben met dit probleem.

Ik probeer altijd iets positiefs te vinden ook al valt een game helemaal tegen. Helaas moet ik eerlijk bekennen dat ik voor deze game niets kan vinden. Geen plus en min punten op een rijtje. Ik ben van mening dat de game veel te moeilijk is en niet te begrijpen.

Wel zet ik alle informatie voor jullie op een rij. Mocht je nou een giga puzzel knobbel hebben dan kun je de game kopen via onder andere: Free recordshop en bol.com De game kost ongeveer €19,99 en is uitgebracht door oxygen.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.