Het Guiness Book of Records is algemeen bekend. Hier worden allerlei vreemde, grappige en leuke records van over de hele wereld opgenomen. Nu is er ook een Gamers Editie 2009!In het Guiness Book of Records gaming edition 2009 staan allemaal records die te maken hebben met gamen. Zoals de langste drummarathon in Rock Band (die duurde 26 uur en 40 minuten), de meest succesvolle lancering van een entertainment product (GTA IV) en de meest gespeelde online game (Call of Duty met dagelijks 1,3 miljoen spelers op de Xbox 360). In het boek zijn ook interviews opgenomen met kampioen-gamers en er zijn tips en trucs in omschreven om je eigen gaming te verbeteren. Voor meer informatie klilk klik . Of om te kopen (voor ongeveer 15 pond zonder verzend kosten) klik klik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.